ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν αφήνει σε ησυχία τον Λεάλι η Γιουβέντους!

Δεν αφήνει σε ησυχία τον Λεάλι η Γιουβέντους!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "μπιανκονέρι" παραχώρησαν τον νεαρό Ιταλό γκολκίπερ δανεικό στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον... ξέχασαν. Ίσα-ίσα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εξέλιξή του στους "ερυθρόλευκους".

Όταν το καλοκαίρι του 2012 η Γιουβέντους «έσκασε» περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Νίκολα Λεάλι από την Μπρέσια, δεν τα "έσκασε" για να τον δίνει αριστερά – δεξιά δανεικό και… αγύριστο.

Μπορεί για μία ομάδα επιπέδου Γιούβε τα 4 εκατομμύρια να μοιάζουν με ένα ποσό της πλάκας, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον Λεάλι τον είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ως τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Μπουφόν στα γκολπόστ, όποτε ο σπουδαίος «Τζίτζι» αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του.

Ο λόγος που τον παραχωρούσαν δανεικό οι «μπιανκονέρι» ήταν για να έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια του. Το 2012-13 πήγε στην Λαντσιάνο, το 2013-14 στην Σπέτσια, το 2014-15 στην Τσεζένα και πέρσι στην Φροζινόνε. Σε όλες αυτές τις ομάδες «έγραψε» πάνω από 30 συμμετοχές. Μάλιστα στην Σπέτσια έπαιξε σε 42 ματς!

Φέτος η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία επιμένουν ότι υπάρχει όρος να πάρει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων (σ.σ. ακούστηκε για 20 ματς). Από το λιμάνι το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο δε Μπέντο από την πλευρά του αποφάσισε να του δώσει τα παιχνίδια της Ευρώπης και του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα εξ αρχής είχε αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός ότι θα αγωνιζόταν ο Στέφανος Καπίνο.

Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο κινούνται ομάδες επιπέδου Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» τον έστειλαν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον… ξέχασαν κιόλας.

Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας είχε βρεθεί πριν από μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τον Λεάλι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο είχε πράξει και στις 15 Σεπτεμβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη!

Έτσι λειτουργούν τα μεγάλα κλαμπς και οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν γινόταν να αποτελούσαν εξαίρεση. Παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 23χρονου τερματοφύλακα, για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν επενδύσει πάνω του και στόχος είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει στο Τορίνο και να διεκδικήσει τα γάντια του Μπουφόν, όποτε τέλος πάντων ο 38χρονος σπουδαίος γκολκίπερ αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ