ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέκα μέρες για την ΑΕΚ

Δέκα μέρες για την ΑΕΚ
Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στον Ολυμπιακό όμως έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, που λογικά θα ορισθεί στις 11 Μαρτίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και από την προπόνηση της Δευτέρας στο Ρέντη, όπου θα πάρουν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Φουστέρ, που θα επιστρέψει σε ένα δεκαήμερο και θα ανεβάσει το επίπεδο, ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα. Παρών θα είναι και ο Μποτία και ο Ισπανός αποτελεί ακόμη μια λύση για τον Πορτογάλο προπονητή, που συμπληρώνει τετράδα στόπερ μαζί με τους Σαντάνα, Αυλωνίτη, Σιόβα και θα έχει το περιθώριο να δοκιμάσει περισσότερες λύσεις.

Αν λοιπόν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα παίξει ο Ολυμπιακός την Κυριακή(3μμ) στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, καθώς και τις προηγούμενες φορές που υπήρξε αναβολή, δεν πειράχτηκε το πρόγραμμα και οι αναβληθείσες αγωνιστικές τοποθετήθηκαν εμβόλιμα, για να μη υπάρξει αλαλούμ στις ομάδες, όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία, που “κλείσθηκαν” εδώ και μήνες.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα έχει προτεραιότητα το παιχνίδι της Θράκης, καθώς η διαφορά του από τον Παναθηναικό είναι στους 7 βαθμούς, 6 στον βαθμολογικό πίνακα και έναν πλασματικό, αφού ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας, χάρη στο γκολ του Τσόρι στις καθυστερήσεις. Kι ας μη ξεχνάμε ότι την Κυριακή ο Παναθηναικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και ο βαθμός δυσκολίας του ντέρμπι είναι μεγαλύτερος.

Στο πρωτάθλημα λοιπόν έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και είναι λογικό να ρίξει ο Περέιρα το βάρος στο Κύπελλο και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, που θα γίνει εκτός απροόπτου στις 11 Μαρτίου. Αυτή η ημερομηνία είχε προκριθεί εδώ και καιρό σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν συνέχιζε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπερ και εγένετο. Το ματς του ΟΑΚΑ λοιπόν μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για ανάκαμψη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αν ο πρωταθλητής αποκλείσει την ΑΕΚ, θα επιστρέψει η αισιοδοξία στον κόσμο και το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο.

Ο Περέιρα ως γνωστόν έδωσε ρεπό δυο ημερών στους παίκτες, αφού διέκρινε ότι υπάρχει υπερκόπωση σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και τους περιμένει τη Δευτέρα ξεκούραστους για τη συνέχεια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ