ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε σε βίντεο την προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό

Δείτε σε βίντεο την προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό

Δείτε το βίντεο διάρκειας 12 λεπτών του Sport24.gr από το πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, το πρωί της Πέμπτης (5/5).

Ανοικτή, στα πρώτα 15 λεπτά, για τα ΜΜΕ ήταν η προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης (5/5) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ( ακολούθησε η Media day), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγο πριν τις 10:30 οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να μαζεύονται στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών τους εγκαταστάσεων, προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ο Μάρκο Σίλβα χαιρέτησε τους Βούρο, Κολοβό και Τσιμίκα, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Νταβίδ Φουστέρ, τον οποίο και ασπάστηκε.

Οι βοηθοί του Πορτογάλου τεχνικού είχαν αναλάβει αυτό το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, που αφορούσε κυρίως ασκήσεις νευρομυϊκής προσαρμογής των παικτών, ενώ ο Γρηγόρης Γεωργάτος καλωσόριζε όσους περνούσαν στον χώρο εκγύμνασης.

Οι τέσσερις γκολκίπερ (Ρομπέρτο, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Κατσιμήτρος) έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα λίγα μέτρα πιο δίπλα. Ο Σίλβα τα είπε για λίγο και με τον Φορτούνη, παρακολουθώντας στη συνέχεια το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε στην διάθεση του τον Ελαμπντελαουί, που χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) και τέθηκε εκτός μάχης για τον τελικό, όπως και τους Ντουρμάζ, Ιντέγε.

Ο Σουηδός από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Σουηδία στο πλευρό της συζύγου του που γεννάει (αναμένεται να επιστρέψει εντός της ημέρας), ενώ ο Νιγηριανός είχε μια ενόχληση στο πέλμα, έμεινε προληπτικά εκτός και έκανε θεραπεία.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα συνολικής διάρκειας 12 λεπτών, από το πρώτο κομμάτι του προγράμματος εκγύμνασης που ακολούθησαν οι "ερυθρόλευκοι".


Το Sport24.gr στην ανοικτή προπόνηση του... από sport24tv
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ