ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείπνο με ολίγον... Μπαπτίστα

Δείπνο με ολίγον... Μπαπτίστα
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλη Μαρινάκης δείπνησε χθες το βράδυ με τον Τζιαν Πάολο Μοντάλι, και ανάμεσα στα θέματα συζήτησης δεν θα μπορούσα να μην ήταν και ο Ζούλιο Μπαπτίστα.

Η παρουσία της Ρόμα στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό (απόψε 21:45 ΝΕΤ), όπως ήταν λογικό φούντωσε τα σενάρια της μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου στους ερυθρόλευκους.

Χθες το βράδυ λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το δείπνο στον πολύ καλό του φίλο και γενικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιαν Πάολο Μοντάλι, παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε περισσότερο φιλικό χαρακτήρα, παρά μια συζήτηση για μεταγραφικά θέματα, άσχετα αν σε κάποια στιγμή τέθηκε το θέμα του Μπαπτίστα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, η Ιταλική ομάδα φέρεται να ζητάει ένα πόσο κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Μαρινάκης δίνει στους Ρωμαίους κάτι παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ. Από τον Ολυμπιακό όμως διαψεύδουν πως έγινε επίσημη πρόταση αγοράς του Βραζιλιάνου.

Στην πραγματικότητα αυτό που συζητήθηκε με Τζιαν Πάολο Μοντάλι είναι η προοπτική δανεισμού του παίκτη στον Ολυμπιακό. Ακόμα όμως και να υπάρξει συμφωνία πάνω σε αυτό, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Βραζιλιάνο ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σφήνα Βέρντερ!

Όσο γίνονταν αυτά, κάποιες πληροφορίες από την Ιταλία ήρθαν να δώσουν νέα διάσταση στο ζήτημα. Όπως γράφει η εφημερίδα Repubblica, η Βέρντερ Βρέμης έχει κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική ομάδα προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη και φυσικά αν ισχύει αυτό, έχει το πρώτο χέρι για την απόκτησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ