ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δάσκαλος ο Αμπιντάλ, συμμαχία με Ρεάλ

Δάσκαλος ο Αμπιντάλ, συμμαχία με Ρεάλ

Ευδιάθετος ο Αμπιντάλ στην πτήση προς Μαδρίτη, παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ρεάλ παρέχει βοήθεια στον Ολυμπιακό για την κόντρα με την Ατλέτικο.

Στην ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη Μαδρίτη βρίσκεται από τις 2 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός και με τη ... βοήθεια της Ρεάλ, θα προσπαθήσει να πάρει αύριο ένα βαθμό στο "Βιθέντε Καλντερόν" για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

AΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Η πτήση του Ολυμπιακού ήταν από τις καλύτερες της εφετινής περιόδου, αφού δεν υπήρχαν προβλήματα με αναταράξεις, το τσάρτερ προσγειώθηκε στην ώρα του και η αποστολή έφυγε αμέσως από το αεροδρόμιο "Barajas" για το ξενοδοχείο, προκειμένου να γευματίσει, να ξεκουραστεί και να μεταβεί στις 7μμ ώρα Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν" για την προπόνηση, όπου θα πάρει μέρος και ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Στο τσάρτερ για δεύτερη συνεχή φορά και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, που μετά το Τορίνο ήρθε και στη Μαδρίτη, για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας και να βρεθεί κοντά τους στο πιο δύσκολο παιχνίδι της εφετινής περιόδου.

Πιο ευδιάθετος απ όλους, ο Ερίκ Αμπιντάλ, ίσως επειδή έχει γενέθλια η κορούλα του και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μάζεψε όπως η κλώσα τα κλωσόπουλα τους παίκτες της ομάδας νέων και τους έλεγε ιστορίες. Για την κόντρα της Ρεάλ, με την Ατλέτικο, για την ατμόσφαιρα στο "Βιθέντε Καλντερόν" για τον κλειδάριθμο που παίρνουν οι δυο ομάδες της Μαδρίτης, προκειμένου να μη παίζουν την ίδια ημέρα στην πόλη και πολλά άλλα.

Εντυπωσιασμένοι οι νεαροί, θαύμαζαν τον Γάλλο αμυντικό και μετά τη συνομιλία τους αποφάνθηκαν ότι η καλή διάθεση που έχει τον βοήθησε να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα υγείας που είχε. Ο Αμπιντάλ μάλιστα ξεχάστηκε, συνόδεψε τους Νέους ως τους ιμάντες των αποσκευών, δεν ακολούθησε τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και έφτασε τελευταίος στο πούλμαν της ομάδας, όπου τον περίμεναν οι συμπαίκτες του και οι προπονητές για να μεταβούν στο ξενοδοχείο.

Οι Μαδριλένοι έξω από το δικό μας ξενοδοχείο "Westin" συμπεριφερόταν ανάλογα με τις οπαδικές προτιμήσεις τους, αφού αυτοί της Ρεάλ μας συμπαραστεκόταν με ιδιαίτερες αναφορές στον Μίτσελ, ενώ της Ατλέτικο μας έδιναν κουράγιο για το αυριανό ματς και έδειχναν συμπόνια για το δικό τους παιδί τον Ρομπέρτο, τον οποίο δεν θα τον καλοδεχτούν ως αντίπαλο. Την τιμητική του βέβαια θα έχει ο μεγάλος εχθρός, ο Μίτσελ, που προειδοποιούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης αστειευόμενος "όποιος καθίσει δίπλα μου στο γήπεδο, θα υποφέρει. Καλό θα είναι να με αποφεύγετε".

Το ξενοδοχείο μας είναι δίπλα στην πλατεία Θιμπέλες (Κυβέλης), όπου συγκεντρωνόταν οι "αγανακτισμένοι" που έκαναν μάλιστα και κόμμα, το Podemos (Μπορούμε) και σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση προηγείται στις προτιμήσεις των Ισπανών. Σε αυτή την πλατεία συγκεντρώνονται και οι οπαδοί της Ρεάλ για να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες της ομάδας τους , ενώ όπως είναι λογικό ο σύλλογος παρείχε όλες τις διευκολύνσεις στον Ολυμπιακό, λόγω Μίτσελ. Για πρώτη φορά ο πρωταθλητής σε εκτός έδρας αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, θα προπονηθεί και το πρωί του αγώνα, στο Προπονητικό Κέντρο της Ρεάλ, ενώ η αντικατασκοπεία των "Μερένγκες" έδωσε όλες τις πληροφορίες για την Ατλέτικο στο δικό της παιδί.

Δάσκαλος ο Αμπιντάλ, συμμαχία με Ρεάλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ