ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στην Έβερτον ο Ενέν!

Δανεικός στην Έβερτον ο Ενέν!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Νταβίντ Ενέν από την Άντερλεχτ τη Δευτέρα (1/9) και τον δάνεισε στην Έβερτον.

O Ενέν γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1996 στο στην γαλλόφωνη περιοχή Λιμπραμόν - Σεβινί του Βελγίου και είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της χώρας. Είναι επιθετικός και έχει ύψος 1,86μ. Μπορεί, επίσης, να παίξει και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια στα τελειώματα των φάσεων.

Ατζέντης του είναι ο Κριστόφ Ενροτέ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός συνεργάζεται αρκετά τα τελευταία χρόνια. Μην ξεχνάμε πως ο Ενροτό είναι ο μάνατζερ του πρώην ερυθρόλευκου επιθετικού και νυν της Έβερτον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ενέν θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και τον Σεπτέμβρη του 2013 δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Μονακό. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Βελγίου. Έχει 7 αγώνες και 6 γκολ με την Κ15, 6 ματς και 5 τέρματα με την Κ16, 1 συμμετοχή και 1 γκολ με την Κ17 και 3 παιχνίδια με 2 γκολ στην Κ18.

Η ανακοίνωση της Έβερτον:" Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι ολοκλήρωσε το δανεισμό του 18άχρονου Βέλγου επιθετικού, Νταβίντ Ενέν, πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ενέν μεταγράφηκε από την Άντερλεχτ στην ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά αμέσως δόθηκε δανεικός στους μπλε για 12 μήνες. Ο Βέλγος νεαρός διεθνής θα ενσωματωθεί στην ομάδα κάτω των 21 του συλλόγου, μόλις αγωνιστεί για την ομάδα κάτω των 19 του Βελγίου στη Σερβία κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες".

Στο επίσημο site της Έβερτον μίλησε και ο προπονητής των "ζαχαρωτών", Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του θα δουλέψει πολύ μαζί του την τρέχουσα σεζόν: " Όπως είπαμε προηγουμένως, είναι κάποιος του οποίου το ταλέντο αναγνωρίσαμε και σε αυτήν τη χρονική στιγμή θα ενσωματωθεί στην αναπτυξιακή ομάδα κάτω των 21 του συλλόγου. Σκοπεύουμε να δουλέψουμε μαζί του τη φετινή σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ