ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στο MLS ο Νίκο Μαρτίνες!

Δανεικός στο MLS ο Νίκο Μαρτίνες!

Ο Νίκο Μαρτίνες βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του στην Philadelphia Union. Μετά την περιπέτεια στην Αυστραλία και την Sydney Wanderers θα ζήσει την εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Φαίνεται πώς βρέθηκε τελικά η λύση με τον Νίκο Μαρτίνες. Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία η μετακίνησή του σε ομάδα του MLS.

Η Philadelphia Union αναμένεται να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μαρτίνες, μετά την εμπειρία που έζησε την περασμένη σεζόν στην Αυστραλία με τη φανέλα των Sydney Wanderers.

Να διευκρινίσουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για δανεισμό του Μαρτίνες, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2015, αλλά συνεχώς φεύγει δανεικός. Το 2015-16 πήγε στην Ανόρθωση και το 2016-17 στο Σίδνεϊ.

Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και την φετινή σεζόν, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί στην Πενσιλβάνια για λογαριασμό της Philadelphia Union.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ