ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στην Καραμπάχ ο Ελιουνούσι

Δανεικός στην Καραμπάχ ο Ελιουνούσι

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Ταρίκ Ελιουνούσι στην Καραμπάχ με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Ελεύθερος ο Γιαννιώτης.

Πέρα από τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό είχαμε και αποχωρήσεις. Δύο από αυτές έγιναν γνωστές σήμερα με τον Ταρίκ Ελιουνούσι και τον Ανδρέα Γιαννιώτη να αποχωρούν από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Καραμπάχ για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος αγωνίστηκε πέρσι συνολικά σε 36 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και είχε επτά γκολ και μία ασίστ. Μετά την έλευση του Χάσι δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και έτσι τον επόμενο ένα χρόνο θα αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν ως δανεικός. Εκεί θα βρει τον Πέντρο Ενρίκε ο οποίος θα αγωνίζεται και εκείνος με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην Καραμπάχ.

Την ίδια ώρα ελεύθερος έμεινε από τους ερυθρόλευκους ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο, ωστόσο μετά την απόκτηση και του Προτό δεν υπήρχε χώρος για εκείνον και αφέθηκε ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το μεθεπόμενο Σάββατο (09/09) στην Ξάνθη έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών του. Μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα αποφασίστηκε να πάρουν οι ερυθρόλευκοι περισσότερα από 1.600 εισιτήρια για την αναμέτρηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ