ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλήρωση Champions League: Διάλεξε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού

General view of the draw of the UEFA Champions League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 27, 2015. (AP Photo/Claude Paris)
General view of the draw of the UEFA Champions League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 27, 2015. (AP Photo/Claude Paris) AP

Πρόβλεψη; Επιθυμία; Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τους τρεις αντιπάλους του Ολυμπιακού στην αποψινή κλήρωση (24/8, 19:00) της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μετά την περσινή του απουσία, ο Ολυμπιακός δίνει και πάλι το παρών στο ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και απόψε (24/8, 19:00) θα μάθει τους τρεις αντιπάλους τους οποίους θα φιλοξενήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, κάνοντας αντίστοιχα και τρία ταξίδια στις έδρες τους.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, την ώρα που στο πρώτο βρίσκονται οι πρωταθλητές των 8 πρώτων χωρών στη βαθμολογία της UEFA, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες τοποθετήθηκαν με βάση τη δική τους βαθμολογία. Γι' αυτό πχ και η Σπαρτάκ Μόσχας η οποία έχει την ίδια βαθμολογία με την Καραμπάχ, βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ.

Θυμίζουμε ότι δεν γίνεται να βρεθούν στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα, έτσι αν επιλέξετε πχ την Ρεάλ στο πρώτο γκρουπ, δεν μπορεί ταυτόχρονα να κληρωθεί σε αυτό το γκρουπ η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο ή η Σεβίλλη.

* αν δεν εμφανίζεται το POLL στο κινητό, πάτησε εδώ



AP Photo/Claude Paris
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ