ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτούς ψηφίσατε για αντιπάλους του Ολυμπιακού

Αυτούς ψηφίσατε για αντιπάλους του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του για τους ομίλους του Champions League και οι αναγνώστες του Sport24.gr ψήφισαν ποιες ομάδες θέλουν ή πιστεύουν ότι θα βρεθούν στο διάβα των Πειραιωτών. Διαβάστε τα αποτελέσματα.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση των ομίλων του Champions League. Η... μπάλα πέρασε στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr που ψήφισαν ποιους θα ήθελαν στον δρόμο των Πειραιωτών ή θα ήθελαν να παίξουν μαζί τους. Αναλόγως πάντα με το ποια ομάδα υποστηρίζει κάποιος ή τα (προσωπικά) κριτήρια που θέτει, παίρνει και τις αποφάσεις του...

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, η ομάδα που συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό είναι η ολλανδική Αϊντχόφεν με 22% και έπεται η Μπαρτσελόνα με 20%. Η PSV όμως έκοψε πρώτη το νήμα. Από το δεύτερο η γερμανική Λεβερκούζεν με 23%. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός την είχε αντιμετωπίσει και την σεζόν 2002-03, νικώντας με το εμφατικό 6-2 στη Ριζούπολη και χάνοντας με 2-0 εκτός έδρας. Τέλος, από το τέταρτο γκρουπ, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε η Αστάνα από το Καζακστάν με 26%. Οι Καζάκοι απέκλεισαν το ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το γκρουπ του Ολυμπιακού όπως εσείς το επιλέξατε

Αϊντχόφεν

Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός

Αστάνα

* Δεν μπορούν να πέσουν στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ