ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό ζήτησε ο Μήτρογλου για να μείνει

Αυτό ζήτησε ο Μήτρογλου για να μείνει

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου φιγουράρει και σήμερα στα πρωτοσέλιδα του Τύπου. Διαβάστε για την ρήτρα του, το αίτημά του για να παραμείνει αλλά και γιατί χτύπησε το πέναλτι κόντρα στη Βέροια ο Σαβιόλα.

Σε ρυθμούς Κώστα Μήτρογλου κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπουμε άλλωστε συχνά ποδοσφαιριστές να έχουν βάλει ήδη 3 χατ-τρικ στο πρωτάθλημα μετά από μόλις 7 αγωνιστικές. Συν ένα... δώρο σε εκτός έδρας αγώνα για το Champions League.

O επιθετικός λοιπόν του Ολυμπιακού φιγουράρει και σήμερα στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του Τύπου. Τόσο σε αυτά που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, όσο και σε αυτά που δεν έχουν συγκεκριμένο "χρώμα".

Ξεκινάμε από τον 'Πρωταθλητή' όπου αναφέρει για το "άγραφο όρο" που έθεσε ο Κώστας Μήτρογλου τον περασμένο Γενάρη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. "Θέλω να παίζω για να δείξω τι αξίζω. Βάλτε με να παίζω και θα φανώ άξιος της εμπιστοσύνης σας", ζήτησε ο "πιστολέρο" πριν βάλει την υπογραφή του για συμβόλαιο έως το 2016.

Μια σοφή κίνηση τελικά που έκανε ο Ολυμπιακός καθώς αυτόν τον Γενάρη ο Μήτρογλου θα μπορούσε να μιλήσει με όποια ομάδα ήθελε για να πάει το καλοκαίρι χωρίς να πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" ευρώ (σ.σ. το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2014).

Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει αναφορά και στην απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι με την Βέροια ο Σαβιόλα, παρά το γεγονός ότι ο Μήτρογλου ήταν ήδη "ζεστός" με δύο γκολ. Αυτός που έχει πάρει εντολή για να χτυπά τα πέναλτι είναι ο Φουστέρ, αλλά τόσο ο Ισπανός, όσο και ο "πιστολέρο" άφησαν τον Σαβιόλα ως επιβράβευση για την προσφορά του στην ομάδα.

Περνάμε τέλος και στην ρήτρα του Μήτρογλου η οποία ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ. Όποια ομάδα τα βρει με τον παίκτη, μπορεί να έρθει τον Γενάρη και να τον αποκτήσει δίνοντας αυτό το ποσό στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το 'Φως', το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι για να αυξηθεί η ρήτρα, θα πρέπει να αυξηθούν και οι απολαβές του Μήτρογλου, από 600.000 σε 1.200.000 ευρώ.

Παράλληλα όμως επισημαίνει ότι καλό θα ήταν να παραμείνει αυτή η ρήτρα, καθώς πιστεύει ότι με αυτό το ποσό θα βρεθούν ομάδες να τον αγοράσουν. Βλέπετε, ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό ωστόσο κάποια στιγμή θέλει να εκπληρώσει το όνειρο της συμμετοχής σ' ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ