ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο η ανακοίνωση για Εμενίκε, κανένα θέμα με Οφόε

Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo)
Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo) AP

Για αύριο Τετάρτη (5/7) πάει η ανακοίνωση του Εμενίκε. Τι υποστήριζαν στο Λιμάνι για Οτζίτζα-Οφόε και Καρσελά το βράδυ της Τρίτης.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι στην Ελλάδα από νωρίς το πρωί της Τρίτης (4/7), πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο πιθανότατα η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του μετατίθεται για την Τετάρτη (5/7).

Όσον αφορά την υπόθεση του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, στο Λιμάνι ήταν ξεκάθαροι. Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του παίκτη από την Λέγκια Βαρσοβίας στην Κρασνοντάρ χάλασε γιατί ο Βέλγος μέσος -σύμφωνα με όσα υποστήριζαν στην Ρωσία - "κόπηκε" στα εργομετρικά και ιατρικά τεστ που υποβλήθηκε από την ρωσική ομάδα (από το περιβάλλον του παίκτη δόθηκε μια διαφορετική διάσταση - έγινε λόγος για απροθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να υπογράψει εκεί) και μοιραία ήρθαν στην επιφάνεια σενάρια που αφορούσαν πιθανή επαναπροσέγγιση του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Ωστόσο το βράδυ της Τρίτης (4/7) στο στρατόπεδο των Πειραιωτών ήταν κάθετοι ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του Οτζίτζα-Οφόε, ενώ για την υπόθεση Καρσελά η θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι "τελειωμένη υπόθεση". Χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι" σημείωναν πως "μια μεταγραφή τελειώνει όταν ανακοινώνεται επίσημα από τον σύλλογο".

AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε ο Εμενίκε, τελειώνει του Καρσελά
Ναυάγησε του Οτζίτζα-Οφόε στην Κρασνοντάρ!
"Ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ