ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του Σίλβα

Αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του Σίλβα
Μάρκο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ακούγεται στην Πορτογαλία μετά τις δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, αλλά και την ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ότι "είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε μαζί του και τη νέα σεζόν".

Όπως είπε ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα "βάσει συμβολαίου συνεχίζω κανονικά, υπάρχουν επαφές με τον σύλλογο, αλλά πρώτα θα συζητήσω με τον πρόεδρο, θα αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια θα δούμε το καλύτερο δυνατό τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα".

Αυτό ήταν το ρεζουμέ των όσων δήλωσε χθες (29/2) ο Πορτογάλος προπονητής σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του. Λίγο αργότερα βγήκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση της τονίζοντας ότι "είμαστε ευχαριστημένοι με τον Σίλβα και συνεχίζουμε μαζί του".

Από το βράδυ της Δευτέρας (29/2) όμως έχει ξεκινήσει μία ολόκληρη ιστορία στην Πορτογαλία, σε μία προσπάθεια που κάνουν στην Ιβηρική Χερσόνησο για να ερμηνεύσουν τις δηλώσεις του 39χρονου τεχνικού. Γενικώς παρακολουθούν στενά την πορεία του Σίλβα στην Ελλάδα και έφτασαν στο σημείο να στείλουν και ένα σωρό δημοσιογράφους στη χώρα μας με αφορμή το παιχνίδι με την Βέροια όπου “κλείδωσε” και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα.

Στην Πορτογαλία λοιπόν πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Σίλβα. Στο ποδόσφαιρο άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει. Μπορεί να έρθει η Πόρτο και να κάνει πρόταση, όπως ακούγεται έντονα εδώ και έναν μήνα! Μπορεί να έρθει και η Μπενφίκα! Όλα είναι πιθανά.

Η δήλωση του Σίλβα ότι "θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πρωτάθλημα και στην Πορτογαλία" ήχησε ευχάριστα στα αυτιά ειδικά των ανθρώπων της Πόρτο. Είναι γνωστό ότι ο Σίλβα αποτελεί διακαή πόθο των "δράκων". Μπορεί, λοιπόν, να τους δώσει θάρρος...

Στον Ολυμπιακό πάντως μένουν στα όσα διέρρευσαν χθες το βράδυ. Ότι ο κόουτς δεν είναι υπό κρίση και πώς επιθυμία του συλλόγου είναι να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά. Όπως επιθυμία και του Σίλβα είναι να παραμείνει στο λιμάνι. Όλα αυτά όμως θα ξανασυζητηθούν από τον Απρίλιο. Αυτό που προέχει τώρα για τους Πειραιώτες είναι η αποστολή στην Τούμπα και τίποτα άλλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ