ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία
INTIME SPORTS

Σε ατομικούς ρυθμούς κινήθηκε ξανά ο Μπενίτες στο πρόγραμμα της Πέμπτης (16/7), επιστρέφει στην Αθήνα με θλάση ο Μποτία. Διαβάστε τι έγινε στις δύο προπονήσεις της ημέρας στο Ζέεφελντ.

Μια θλάση στην γάμπα θα κρατήσει 20 ημέρες εκτός δράσης τον Αλμπέρτο Μποτία, με τον Ισπανό να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για μια ακόμη ημέρα ο Χόρχε Μπενίτες κινήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ συμμετείχαν στο πρωινό πρόγραμμα. Το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας πήρε μέρος και ο Μανιάτης, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό στην αποκατάστασή του,

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μία ημέρα μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ένα ματς το οποίο λειτούργησε για τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές του ως μία ακόμη καλή προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο και συνέχισαν τη δουλειά. Στο πρωινό κομμάτι συμμετείχαν οι πέντε διεθνείς που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ντούκλα και οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λιγότερο από μισή ώρα αγώνα.

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία
INTIME SPORTS

Στο απογευματινό κομμάτι συμμετείχε σχεδόν όλη η ομάδα, πλην των λίγων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν πάνω από τα 3/4 του αγώνα. Αυτοί έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση και θα μπουν ξανά αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και επιθετικής ανάπτυξης, με τελειώματα φάσεων από τον άξονα και τα πλάγια.

Προς το τέλος την απογευματινής προπόνησης ο καιρός άλλαξε και από την έντονη ζέστη (για την εποχή και τον τόπο) έπιασε βροχή, η οποία είχε ιδιαίτερη ένταση, αλλά όχι και διάρκεια. Δεν δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία των ποδοσφαιριστών και τη διεξαγωγή της προπόνησης.

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία
INTIME SPORTS

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία
INTIME SPORTS

Ο Μπενίτες κινήθηκε ατομικά, ενώ στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Μποτία επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να μπει άμεσα σε ρυθμό αποκατάστασης, αφού υπέστη μια θλάση η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Το πρόγραμμα την Παρασκευή περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 10:00 και στις 17:30, ενώ (θυμίζουμε) το Σάββατο ο Θρύλος δίνει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Ρίζεσπορ, στο Χάιμινγκ".

Ατομικό ο Μπενίτες, στην Αθήνα ο Μποτία
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ