ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό Μπουχαλάκης και Μαζουακού

Ατομικό Μπουχαλάκης και Μαζουακού
INTIME SPORTS

Με τους διεθνείς να απουσιάζουν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (1/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τους Μπουχαλάκη και Μαζουακού να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω της διεξαγωγής αγώνων Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016, ωστόσο οι προπονήσεις για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι", με τους διεθνείς φυσικά να απουσιάζουν, γυμνάστηκαν την Τρίτη (1/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ το... μενού στη συνέχεια περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εκμετάλλευσης χώρου, σε καταστάσεις 2 εναντίον 1 σε άμυνα και επίθεση.

Το προπονητικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια μορφή τουρνουά. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, με κάθε μια να απαρτίζεται από 5 ποδοσφαιριστές και τους τερματοφύλακες να συμμετέχουν κανονικά.

Ανδρέας Μπουχαλάκης και Αρτούρ Μαζουακού κινήθηκαν σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ ο Σαλίνο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας κόπωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ