ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άσεμνη χειρονομία του Γκαρσία στο ματς των Νέων

Άσεμνη χειρονομία του Γκαρσία στο ματς των Νέων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένταση, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο, προκλήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης των Νέων του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία γύρισε προς τους φίλους των "ερυθρολεύκων" κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία.

Με δύο ασίστ του Βρουσάι που έφεραν τα γκολ από τους Ανδρούτσο και Ξενιτίδη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ-20.

Στην διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και ανθρώπων του πάγκου των φιλοξενούμενων, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν με την λήξη του παιχνιδιού.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εκνευρισμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και έχοντας γίνει δέκτης ειρωνικών σχολίων, γύρισε προς την εξέδρα και έκανε μια άσεμνη χειρονομία στους φίλους των "ερυθρολεύκων". Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Κ-20 του ΠΑΟΚ προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών του Ολυμπιακού και τα άκουσε για τα καλά, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί το οποιοδήποτε επεισόδιο, κάτι για το οποίο φρόντισαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών που έδωσαν το παρών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Με τις παραινέσεις των ψυχραιμότερων οι φίλοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν από την κερκίδα για να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. Η απαράδεκτη κίνηση του Γκαρσία ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε από παρατράγουδα, ωστόσο η άσεμνη χειρονομία του Ουρουγουανού κρίνεται δύο φορές άστοχη από την στιγμή που μιλάμε για πρωτάθλημα Νέων, εκεί όπου υποτίθεται ότι στόχος είναι η εκπαίδευση των παιδιών και ο σεβασμός στον αντίπαλο.

Όπως και η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι ο διάλογος με την κερκίδα αλλά η καθοδήγηση των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ