ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχή με Πλατανιά για το "6Χ6"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πλατανιά στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και θέλει να κάνει την αρχή για το απόλυτο των νικών μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου. Οι σκέψεις των δυο προπονητών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα του στο αιώνιο ντέρμπι, να επενδύσει στο σπουδαίο αποτέλεσμα με την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα και αρχής γενομένης από την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά (5/11, 15:00) για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή να ξεκινήσει ένα σερί νικών ως το φινάλε του πρώτου γύρου.

Στο Λιμάνι στοχεύουν στο απόλυτο μέχρι τις γιορτές, ώστε να κλείσουν την ψαλίδα με την κορυφή και να εκμεταλλευτούν πιθανές γκέλες των αντιπάλων τους. Προϋπόθεση όμως είναι να πάρει τα δικά του ματς, όπως αυτό με τους ουραγούς Χανιώτες, που δεν έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ

Αναφορικά με τα πλάνα 11άδας, ο Τάκης Λεμονής έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα αυτές τις ημέρες στου Ρέντη. Φαίνεται στην τετράδα της άμυνας ότι τον πρώτο λόγο έχουν οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Μποτία, Σισέ και Κούτρης (αριστερά). Για τα χαφ ο Φορτούνης είναι ο μόνος σίγουρος και από εκεί και πέρα οι Ρομαό, Οφόε και Ταχτσίδης διεκδικούν δύο θέσεις.

Στα "φτερά" της επίθεσης ο Πάρντο θα πάρει φανέλα βασικού και επικρατεί ένα... θολό τοπίο ως προς το αν θα επιλέξει τον Μάριν, τον Καρσελά ή τον Ανδρούτσο. Για την κορυφή δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής πλην του Ανσαριφάρντ. Ναι μεν ο Τζούρτζεβιτς είναι στην 18άδα, αλλά είναι γεγονός πώς αν ο Εμενίκε ήταν καλά, τότε ο Σέρβος θα έβλεπε το ματς από την εξέδρα.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Όσο για τους φιλοξενούμενους, θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν τον Ολυμπιακό, κλείνοντας τους χώρους και παίζοντας κατά κύριο λόγο με αντεπιθέσεις. Ο Κοκκαλάς θα είναι τερματοφύλακας, με τους Στάμου, Ντικαμονά και Πλιάτσικα μπροστά του, ενώ στα άκρα οι Στάθης και Βάντερσον. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Δημούτσος, Αγγελόπουλος και Πατράλης και στην επίθεση οι Ενσικουλού, Μπούτνικ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ