ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα
INTIME SPORTS

Με άμεσο και έμμεσο τρόπο η Ακαδημία του Ολυμπιακού συμμετείχε στην αναμέτρηση με την Αστάνα για το Europa League. Διεθνές φιλικό παιχνίδι για τη Σχολή Χαλκίδας. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Πρωταθλήματα υποδομών Super League

Δυο ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύτηκαν και μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Europa League με την Αστάνα. Όμως το άρωμα της Ακαδημίας δεν σταματάει στους Ρέτσο και Μανθάτη που αγωνίστηκαν ως βασικός και αλλαγή αντίστοιχα κόντρα στους Καζάκους.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είχε και έμμεση συμμετοχή στο παιχνίδι με τα παιδιά των ομάδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 που ζουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη να είναι αυτά που κούνησαν το σεντόνι του Europa League πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ή να έχουν τον ρόλο του ball boy στο ματς. Τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων συνόδευσαν οι παίκτες της Κ-9, της Κ-10 και της Κ-11 του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα
INTIME SPORTS

Διεθνές φιλικό για τη Σχολή Χαλκίδας

Φιλικό παιχνίδι με την γερμανική FC Grunewald έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της η ομάδα Παίδων της Σχολής Χαλκίδας. Τα παιδιά της Σχολής μας που υποδέχτηκαν μ' ενθουσιασμό τους αθλητές της ομάδας από το Βερολίνο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν με 2-1. Τα γκολ για την Σχολή μας πέτυχαν οι Πόγκας, Ρουμελιώτης. "Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά μας. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και δεν έχει σημασία ο νικητής αλλά η διαδικασία. Από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε για να είναι άψογη η φιλοξενία της γερμανικής ομάδας", σημείωσε ο επικεφαλής της Σχολής Χαλκίδας κ. Νίκος Ρόγκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μίχος, Ρουμελιώτης, Πόγκας ,Τσαλούμας, Λαθουράς, Ζάνιος, Παναγιώτου, Παπασχόλης, Βούλγαρης, Παπαγεωργίου, Λεοντής/ Τόγκος, Κορδώνης, Μπασούκος, Παπαφράγκας, Δάδινας,Μούκα,Χαρμαντάς ,Κούκουζας, Ρώσσης, Ndoi.

FC Grunewald: Πέτσιος, Αρβανίτης, Groh, Fritzsche, Cimen, Eisenhardt, Smolinna, Ekaette, Schroeter, Ahmadizenoz, Pliefke, Traeger.

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα

Επίσκεψη στο Πλανητάριο η Κ-14

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας "Life Outside the Box", η ομάδα Κ-14 πραγματοποίησε επίσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης (20/10) στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Σκοπός της επίσκεψης της ομάδας του Τάσου Πάντου ήταν η παρακολούθηση στο "Πλανητάριο" της νέας ταινίας του National Geographic, με τίτλο "Τα μυστικά του Αθέατου Κόσμου".

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα
INTIME SPORTS
Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα
INTIME SPORTS

Δράση για την Ακαδημία

Δράση και στα τρία Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο στις 12:30, για την 3η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-15, ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Την Κυριακή στις 12:00 οι Νέοι για το Πρωτάθλημα Super League Κ-20 (8η αγωνιστική) υποδέχονται στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη οι Έφηβοι αγωνίζονται για την 6η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 με την ΑΕΚ.

Άρωμα Ακαδημίας κόντρα στην Αστάνα
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ