ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αριστερό μπακ από Premier League για τον Ολυμπιακό

Manchester City's Raheem Sterling, left, and Middlesbrough's Fabio Pereira da Silva, centre, battle for the ball during the English FA Cup quarter final at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Saturday March 11, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Manchester City's Raheem Sterling, left, and Middlesbrough's Fabio Pereira da Silva, centre, battle for the ball during the English FA Cup quarter final at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Saturday March 11, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Τον "αντι-Μαζουακού" ψάχνει ο Ολυμπιακός, που έχει ήδη βρει παίκτη, με 10ετή εμπειρία από Αγγλία. Ποιους ρώτησε από την ομάδα του για τους "ερυθρόλευκους", τη Super League και τη ζωή στη χώρα μας.

Στην Αγγλία βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να συναντηθούν με τον Αϊτόρ Καράνκα, τον πρώην προπονητή της Μίντλεσμπρο, αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Ασχολήθηκαν και με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα μπορούσαν το καλοκαίρι να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Η "Μπόρο" δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού υποβιβάστηκε και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες καλές ευκαιρίες για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Μία εξ αυτών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, είναι η περίπτωση του Φάμπιο, του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος ζητούσε πληροφορίες από ανθρώπους της Μίντλεσμπρο για το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό, καθώς και για το πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα για έναν ξένο παίκτη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2008 από τους "κόκκινους διαβόλους" μαζί με το δίδυμο αδερφό του, Ραφαέλ. Έμεινε στο "Ολντ Τράφορντ" για έξι χρόνια και το 2014 μετακόμισε στην Κάρντιφ. Από πέρυσι ανήκει στη Μίντλεσμπρο, που δαπάνησε 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο, πιθανότατα θα φύγει φέτος από την "Μπόρο".

Διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε συνολικά 30 συμμετοχές με τη Μίντλεσμπρο, 24 από αυτές στην Premier League.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

Πηγή: Contra.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ