ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπ' ατμόν ο Μανιάτης!

Υπ' ατμόν ο Μανιάτης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης (9/8). “Λόγω τραυματισμού στο δικέφαλο δεν πήγε Ρέντη”, ξεκαθάριζαν στην ΠΑΕ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για συζητήσεις με ομάδα

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/8) με αφορμή την απουσία του Γιάννη Μανιάτη από την προπόνηση στο Ρέντη. Στο Βέλγιο αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ταξίδι - αστραπή για να κάνει συζητήσεις με ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το μυαλό αρκετών πήγε στη Σταντάρ Λιέγης.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/8) ότι ο λόγος της απουσίας του από το προπονητικό κέντρο είχε να κάνει με ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δικέφαλο. Για αυτό το λόγο φαίνεται ότι δεν έπαιξε καθόλου και στο φιλικό με την Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Μανιάτη είναι κοινό μυστικό στο Ρέντη ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι μετά και την απόκτηση του Αντρέ Μάρτινς. Βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι έχει δηλωθεί κανονικά στη λίστα για τα ματς με την Αρούκα.

Επαναλαμβάνουμε ότι στον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι ο 30χρονος διεθνής αμυντικός μέσος έχει κάνει ταξίδι στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Τις επόμενες μέρες ή ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τον Μανιάτη, αλλά και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που φέρονται να βρίσκονται μία ανάσα από το να αποχωρήσουν από τους “ερυθρόλευκους” (π.χ. ο Ντουρμάζ για τον οποίο φαίνεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Γαλλία).

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μάχη Ολυμπιακού - Σπόρτινγκ για Μας"
Τέλος και επισήμως ο Βίκτορ
Στις 22.00 το Αρούκα - Ολυμπιακός
"Όχι" για Γκονσάλες και Λαζάρ στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ