ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποχαιρέτισε την ομάδα ο Νικοπολίδης

Αποχαιρέτισε την ομάδα ο Νικοπολίδης
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και αποχαιρέτησε τους παίκτες, αφού έληξε η συνεργασία του με τον Βίτορ Περέιρα και μάλιστα υπήρξαν ιδιαίτερες στιγμές με τους παλιούς , ενώ απέφυγε επιδεικτικά να συναντήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Νικοπολίδης πήγε στο Ρέντη, μάζεψε τα πράγματα του για δεύτερη φορά σε μικρό διάστημα(προηγήθηκε η αποχώρηση του επί Μίτσελ) και αποχαιρέτησε επιλεκτικά κάποιους παίκτες.

Απέφυγε να συναντηθεί με τον Περέιρα και τους συνεργάτες του καιόσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα περίμεναν την αποχώρηση του, αφού ο Περέιρα δεν τον υπολόγιζε καθόλου και εμπιστευόταν μόνο τους συμπατριώτες του.Επί Μίτσελ για παράδειγμα, ο Νικοπολίδης έπαιρνε το επιθετικόκομμάτι της ομάδας και δούλευε σε αυτό, ενώ ο Αλκόρτα αναλάμβανε το αμυντικό.

Eπί Περέιρα ο Νικοπολίδης ήταν άπραγος και το γυαλί στις σχέσεις τους ράγισε στο ημίχρονο του ματς με τον Εργοτέλη στον Πειραιά, όταν ο έλληνας τεχνικής υπέδειξε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός από το 0-0. Ο Πορτογάλος τον αγνόησε και υπήρξε ένταση...

Η απόφαση απομάκρυνσης του Νικοπολίδη ήταν κεραυνός εν αιθρία , αφού ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον στενό κύκλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στήριξε όμως με αυτή την απόφαση τον προπονητή του, στο πλαίσιο της αλλαγής κλίματος στην ομάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν χαλάει χατίρι στον Πορτογάλο και μάλιστα πρόσφατα έδωσε εντολή να κατασκευασθεί ένας πύργος, προκειμένου να παρακολουθεί και να βιντεοσκοπεί από ψηλά τις προπονήσεις στο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ