ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση Μίτσελ από τον κόσμο

Αποθέωση Μίτσελ από τον κόσμο
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, άκουσε τον κόσμο της ομάδας να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του μετά το φινάλε του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έπρεπε να περάσουν 20 μήνες, αλλά τελικά συνέβη και αυτό. Για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών από τον Μίτσελ, ο Ισπανός κόουτς άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", μετά τη λήξη του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-2 για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, άκουσε όλο το γήπεδο να φωνάζει "Μίτσελ, Μίτσελ, Μίτσελ...".

Σε επίσημο αγώνα δεν είχε συμβεί ξανά και ειδικά σε αυτό τον βαθμό, δείγμα της εμπιστοσύνης του κόσμου για τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος με τη δουλειά του έχει κερδίσει τις καρδιές των απαιτητικών φίλων του Ολυμπιακού.

Οι οργανωμένοι της Θύρας 7 το ξεκίνησαν, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι φίλοι των Πρωταθλητών Ελλάδας, που βρίσκονταν στους "επτά ουρανούς" μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ