ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση και στον αέρα για Αμπιντάλ

Αποθέωση και στον αέρα για Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Τον αποθέωσαν συμπαίκτες και αντίπαλοι, τον χειροκρότησε ένα ολόκληρο γήπεδο, ωστόσο η αναγνώριση για τον Ερίκ Αμπιντάλ συνεχίστηκε και στον αέρα. Το Sport24.gr ήταν εκεί. Δείτε βίντεο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, είχε έρθει η ώρα για το οριστικό "αντίο" του Ερίκ Αμπιντάλ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Το παιχνίδι σταμάτησε για λίγα λεπτά, με τους συμπαίκτες του αλλά και αυτούς της Καλλονής να σπεύδουν να αγκαλιάσουν τον Γάλλο σταρ, που εκείνη τη στιγμή έβαζε τελεία σε μια σπουδαία -δίχως άλλο- καριέρα. Όρθιοι οι φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και της Καλλονής, που επέδειξαν τον απόλυτο ποδοσφαιρικό πολιτισμό, χειροκροτούσαν τον Αμπιντάλ που σιγά σιγά έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο για τελευταία φορά. Στιγμές γεμάτες συγκίνηση στο όμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αποθέωση και στον αέρα για Αμπιντάλ
INTIME SPORTS
Αποθέωση και στον αέρα για Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Που όμως δεν είχαν ακόμη τελειώσει αλλά συνεχίστηκαν κατά την διάρκεια της πτήσης για την επιστροφή της αποστολής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η αναχώρηση με την πτήση τσάρτερ ήταν προγραμματισμένη για τις 23:15, με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφτασε στη Μυτιλήνη το πρωί του Σαββάτου. Οι Πειραιώτες προσγειώθηκαν στην Αθήνα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα Σαββάτου.

Στα περίπου 35 λεπτά που ο Ολυμπιακός βρισκόταν στον αέρα, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ. Χαμογελαστός, κάποιες φορές αμήχανος, αλλά σίγουρα σε συναισθηματική υπερδιέγερση, ο Γάλλος πείραζε τους συμπαίκτες του, έβαζε δυνατά την μουσική, προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να κρύψει την συγκίνηση του.

Πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις 15 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, όμως ο Αμπιντάλ είχε να το λέει πως "κόλλησε" με την ομάδα και αρκετούς από τους συμπαίκτες του. Άλλωστε δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πόσο αγάπη εισέπραξε από την αρχή μέσα στον σύλλογο, αλλά και την μεγάλη εμπιστοσύνη και στήριξη που είχε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τις πρώτες κιόλας ώρες παρουσίας του στο Λιμάνι.

"Ερίκ Αμπιντάλ, Ερίκ Αμπιντάλ", ακούστηκε σαν σύνθημα πολλές φορές μέσα στο τσάρτερ. Από τους συμπαίκτες του, από τους παίκτες της ομάδας Νέων, από ανθρώπους που τον έζησαν για τα καλά τους τελευταίους έξι μήνες.

Αποθέωση και στον αέρα για Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη και σας μεταφέρει από... αέρος τα όσα συνέβησαν στην πτήση της επιστροφής στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Αμπιντάλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ