ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση για Φουστέρ στο "Καραϊσκάκης"

Αποθέωση για Φουστέρ στο "Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Φουστέρ παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό από τις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης", με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Ισπανού μέσου.

Εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον αγαπημένες φιγούρες της "ερυθρόλευκης" εξέδρας και από το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, φορώντας πλέον τη φανέλα της Χετάφε.

Ο Νταβίντ Φουστέρ ουδέποτε ξέχασε την αγάπη του για τους Πειραιώτες και ο κόσμος δεν τον έβγαλε από την καρδιά του. Το πρωί της Κυριακής (18/12) ο Ισπανός μέσος ενημέρωσε ότι πετάει από την Μαδρίτη με προορισμό τη χώρας μας, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα προλάβει να παρακολουθήσει μέρος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έτσι κι έγινε, με τον Φουστέρ να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου και φώναξε ρυθμικά το όνομα του. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που βρέθηκε ξανά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μοιράστηκε τη χαρά με την παρακάτω φωτογραφία στο facebook:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ