ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση για Ανδρούτσο, Νικολάου, Βρουσάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την αποθέωση γνώρισαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι.

Την αποθέωση γνώρισαν το απόγευμα της Τρίτης (24/4) στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι. Οι τρεις άσοι έγιναν δεκτοί από τα 250 παιδιά και τους γονείς τους με τεράστιο ενθουσιασμό ενώ άναψαν και πυρσούς για να εκφράσουν την χαρά τους γι' αυτή την επίσκεψη.

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες μ' όλα τα παιδιά και τους γονείς. Εν συνεχεία τα μέλη της Σχολής έκαναν ερωτήσεις στους τρεις άσους για την μετάβαση τους από την Ακαδημία στην α' ομάδα, ενώ έγινε ειδική μνεία στο γεγονός ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε από την Σχολή Ελαιώνα και έφτασε τόσο ψηλά!

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Γλυκά Νερά βρέθηκε και ομάδα της Σχολής Πεντέλης για να δώσει φιλικά παιχνίδια και συμμετείχε και εκείνη στην γιορτή που στήθηκε!

Ο επικεφαλής της Σχολής Γλυκά Νερά κ. Γιώργος Καλογεράκος είπε μετά από την ολοκλήρωση της επίσκεψης: "Ήταν μεγάλη τιμή για την Σχολή μας η επίσκεψη των παικτών του Ολυμπιακού. Είναι τιμή μας γιατί αυτά τα παιδιά που ήρθαν εδώ είναι από την Ακαδημία. Είναι πρότυπο για τα παιδιά όλων των Σχολών. Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει και μας δίνει το δικαίωμα σε μια τόσο γκρίζα εποχή, να ονειρευόμαστε".

Πηγή: Olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ