ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για Καρίγιο

Αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για Καρίγιο
Καρίγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της υπογραφής του Γκουίντο Καρίγιο, καθώς ο 24χρονος φορ δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καρίγιο τέλος για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αργεντινή.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν δύο προτάσεις στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Αργεντίνου στράικερ, με την δεύτερη να φτάνει τα 9,4 εκατομμύρια δολάρια (8,33 εκατ. ευρώ), ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση τελειώνει οριστικά κάπου εδώ.

Από τις 4 Ιουνίου σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο Sport24.gr για τις προθέσεις του Καρίγιο και το γεγονός πως δεν "ψηνόταν" στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 24χρονος επιθετικός δεν είχε θέμα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως θεώρησε πως η χαμηλής δυναμικότητας Super League δεν είναι το σωστό βήμα για την καριέρα του.

Ο Καρίγιο θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη αλλά με προορισμό πρωταθλήματα όπως το ισπανικό, το ιταλικό ή ακόμη και το γαλλικό. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αργεντίνος οριστικά απέρριψε την περίπτωση να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" είναι η αλήθεια να έχουν εδώ και μέρες στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες λύσεις, όσον αφορά την ενίσχυση τους για την γραμμή κρούσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ