ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Απορρίφθηκε δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για Ντιόπ"

"Απορρίφθηκε δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για Ντιόπ"
Παπακουλί Ντιόπ

Για νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στη Λεβάντε για τον Παπακουλί Ντιόπ κάνουν λόγο οι Ισπανοί τονίζοντας πως η απάντηση και τούτη τη φορά ήταν αρνητική. Επιβεβαίωση από τον πρόεδρο.

Ο Μίτσελ εκτιμά ιδιαίτερα την αξία του 28χρονου αμυντικού χαφ έχοντας εισηγηθεί την απόκτηση του. Η αρχική πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας απορρίφθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ολύμπιακός επανήλθε χθες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η προσφορά της ελληνικής ομάδας ήταν βελτιωμένη κατά 1,5 εκ. ευρώ όμως δεν ικανοποίησε και πάλι τους ιθύνοντες την Λεβάντε.

Ο Σενεγαλέζος άσος βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την στιγμή που το πόκερ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβάντε καλά κρατεί.

Επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Λεβάντε

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Φρανθίσκο Καταλάν, επιβεβαίωσε ότι έφτασε στα γραφεία της ομάδας πρόταση εκ μέρους του Ολυμπιακού για τον Παπακουλί Ντιόπ και η οποία απερρίφθη από τους Ισπανούς.

"Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση, έφτασε μία προσφορά και η οποία απορρίφθηκε. Δεν υπάρχει, γιατί δεν έχουμε λάβει καμία ειδοποίηση, δε γνωρίζουμε ποια είναι η στάση του Ολυμπιακού. Σε αυτό το χρονικό σημείο, είναι δύσκολο να αποχωρήσει κάποιος σημαντικός ποδοσφαιριστής"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ