ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορίες για το τάιμινγκ του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών

Απορίες για το τάιμινγκ του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τάιμινγκ και οι λόγοι των επιφυλάξεων του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών για την παρουσία του Μαρινάκη στη συνάντηση με Κοντονή, Μελισσανίδη και Σαββίδη προκάλεσε πολλές απορίες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Λίγες ώρες προτού γίνει η προγραμματισμένη για το μεσημέρι (στις 14.00) συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος εξέφρασε την επιφύλαξή του σε σχέση με την παρουσία του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ!

Είναι γεγονός ότι προκλήθηκαν αμέσως απορίες, αν διαβάσουμε και πίσω από τις λέξεις της ανακοίνωσης . Για ποιο λόγο δηλαδή ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών να μην εκφράσει τις επιφυλάξεις του νωρίτεραστο νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού,από τη στιγμή που η ατζέντα τηςσυνάντησηςείναι γνωστή στους εισαγγελείςαπό την Τρίτη (22/3).

Και κυρίως προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον τα όσα ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της. Ότι ουσιαστικά ο κ. Ντογιάκος εξέφρασε αυτές τις επιφυλάξεις ύστερα από “καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων”.

Συγκεκριμένα έλεγαν τα εξής από την πλατεία Αλεξάνδρας: “Όπως είναι γνωστό η σημερινή συνάντηση ήταν ορισμένη ως συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ που προσκλήθηκαν. Ο κύριος Μαρινάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση και είχε κάθε καλή πρόθεση για αυτήν.

Όμως, οι ενέργειες της τελευταίας στιγμής από τον κ. Ντογιάκο την τορπίλισαν. Ως εκ τούτου κανείς εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν θα παραστεί στη συνάντηση”.

Διαβάστε επίσης:

Δεν πάει ο Σαββίδης στη συνάντηση

Απορίες για το τάιμινγκ του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών

Δεν πάει ούτε ο Μελισσανίδης στη συνάντηση

Stop από Ντογιάκο στον Μαρινάκη

Photo Credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ