ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι

Απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι
INTIME SPORTS

Καμία απολύτως διάθεση δεν έχουν στον Ολυμπιακό να ασχοληθούν με μεταγραφικά σενάρια καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι. Η σημασία της ανανέωσης της συνεργασίας με την UNICEF.

Τα... όργανα έχουν ήδη αρχίσει στον Πειραιά, όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος του Ολυμπιακού σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, τι κι αν ακόμη υπάρχει ενάμιση μήνας μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Είναι γεγονός πως η μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή (οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη... κλειδώσει την συμμετοχή τους στα Κύπελλα Ευρώπης για τον Φλεβάρη), μοιραία λοιπόν είναι κάμποσοι οι παίκτες του ρόστερ που έχουν μπει στο μικροσκόπιο συλλόγων κορυφαίων πρωταθλημάτων της ηπείρου, πολύ περισσότερο από την στιγμή που αρκετοί από αυτούς απασχόλησαν συλλόγους της Ευρώπης από το περασμένο καλοκαίρι.

Λόγος γίνεται και για πιθανή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών ενόψει Γενάρη, ειδικά αν συνεχίσουν στο Champions League. Ονόματα, γνωστά ορισμένα από τη θερινή μεταγραφική περίοδο, βγαίνουν ξανά στον αφρό. Αυτό όμως που ισχύει τη δεδομένη στιγμή και ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, είναι ότι δεν τους απασχολεί στο ελάχιστο η μεταγραφολογία.

"Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για πώληση ή αγορά παίκτη, τίποτε απολύτως. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη", είναι ουσιαστικά η τοποθέτηση των Πειραιωτών, που δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εξάλλου στον ενάμιση μήνα που απομένει μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι πολλά τα δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν. Όταν και αν κριθεί αναγκαίο από τον Σίλβα και την διοίκηση της ομάδας, θα ανοίξει η μεταγραφική κουβέντα. Για την ώρα στο Λιμάνι δείχνουν ότι δεν τους απασχολεί.

Η ανανέωση της συνεργασίας με την UNICEF

Ο Ολυμπιακός εκ των πραγμάτων είναι ένας οργανισμός που δεν μπορεί να περιορίζεται στα αγωνιστικά ζητήματα. Η δυναμική του παράλληλα του "επιβάλλει", τον προτρέπει και του επιτρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο σε κοινωνικά θέματα. Είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια η πρωτοβουλία και η δράση των "ερυθρολεύκων" σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα στον τόπο μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες.

Οι Πειραιώτες έχουν δημιουργήσει ξεχωριστό επιτελείο εντός του συλλόγου που έχει ως σκοπό την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ανεξαρτήτως ηλικίας. Από την περσινή σεζόν όμως ο Ολυμπιακός δεν περιορίζει την δράση του εντός συνόρων, αλλά και πολύ πέρα από αυτά. Η συνεργασία του με την UNICEF χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς πλέον οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρωγοί μιας παγκόσμιας προσπάθειας που έχει να κάνει με τα παιδιά.

Μια κίνηση που χαιρετίστηκε από τα υψηλά κλιμάκια όχι μόνο της UNICEF αλλά και πολλών διεθνών οργανισμών που έχουν στόχο την ανθρωπιστική βοήθεια. Μετά την σύναψη συνεργασίας με την κορυφαία διαδικτυακή ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan, πολύς ήταν ο κόσμος που ρωτούσε αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την κοινή του πορεία με την UNICEF. Κάτι που από την αρχή στον Πειραιά είχαν απαντήσει καταφατικά, δίχως να αφήνουν το παραμικρό περιθώριο για παρερμηνείες.

Την Δευτέρα (16/11) λοιπόν ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Η ανοσοποίηση είναι από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις για τη δημόσια υγεία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεχή υποστήριξη του Ολυμπιακού. Στέλνουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στους φιλάθλους της για τη δέσμευση που επιδεικνύουν για την υγεία εκατομμυρίων παιδιών", δήλωσε ο Jorge Olague, Επικεφαλής του τομέα Private Sector Fundraising της UNICEF.

Τοποθέτηση που καταδεικνύει το πόσο πραγματικά σημαντική είναι η συνεισφορά των Πειραιωτών στον Οργανισμό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πλέον ο μεγαλύτερος δωρητής στην εκστρατεία της UNICEF 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα ανοσοποίησης!

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ιστορικό για τον Σύλλογό μας. Πρόκειται για μια ιστορική σύμπραξη που βρίσκεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο Σύλλογός μας βοηθάει διάφορες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τις ασθενείς. Επιστρέφει την αγάπη που δέχεται ως Σύλλογος από τον κόσμο στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Η σύμπραξη αυτή είναι τεράστια για τον Σύλλογο.

Σ' αυτή την εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός κάνει μια κίνηση που έχει αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο. Όπως ξέρετε είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης σ' αυτή την καμπάνια της UNICEF, την 100% από το 2013. Με τη συμβολή του Ολυμπιακού έχουν προστατευτεί 1 εκατ. μωρά σε όλο τον πλανήτη. Μωρά που σώζονται με ένα και μόνο εμβόλιο που είναι ζωτικής σημασίας για εκείνα.

Βρισκόμαστε πολλάκις σε κατάσταση πένθους επιτρέψτε μου να πω για τον πλανήτη. Οι αριθμοί έως τώρα προκαλούν ρίγος και τρόμο. Περίπου 1,5 εκατ. παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από απλές ασθένειες όπως π.χ. η ιλαρά. Με ένα συμβόλαιο θα είχαν θεραπευτεί. Ο Ολυμπιακός βοηθάει τη UNICEF να σώσει αυτά τα παιδιά.

Είναι φυσικά μια κατεύθυνση που έχει δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κ. Μαρινάκης εδώ και χρόνια. Ακολουθεί πιστά ο Σύλλογος την κατεύθυνση αυτή. Δίνει αγάπη, προσφέρει κοινωνικό έργο, προσφέρει στον άνθρωπο", τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς στα Παραπολιτικά FM 90.1, για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την UNICEF.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 11...βήματα του Μπούκοβι

Καμπς: "Η καριέρα του Πάρντο μόλις άρχισε"

Η Ίντερ, η Λεωφόρος, ο Στραματσόνι και ο Καμπιάσο!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ