ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Ιντέγιε, και Ερνάνι!

Και Ιντέγιε, και Ερνάνι!

Διπλό χτύπημα του Ολυμπιακού μέσα σε μισή ώρα. Απέκτησε από την Γουέστ Μπρομ τον Ιντέγιε Μπράουν. Συμφώνησε και με Πόρτο για τον Ερνάνι.

Μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού στο πέρας της τρέχουσας περιόδου. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον Μπράουν Ιντέγιε με μεταγραφή από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά και τον Ερνάνι δανεικό από την Πόρτο.

Διπλό χτύπημα στο… 90 φεύγα για τον Ολυμπιακό. Από τις 20.03 το Sport24.grείχε προαναγγείλει – βάσει πληροφοριών από την Αγγλία – ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Γουέστ Μπρόμιτς για την απόκτηση του Ιντέγιε! Τελικά, μισή ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι όντως τα βρήκε σε όλα με τους Άγγλους και τον αποκτάει με μεταγραφή το κόστος της οποίας υπερβαίνει τα 5.000.000 ευρώ και όχι με την μορφή δανεισμού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και τα… μαντάτα για τον Ερνάνι από την Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και με την Πόρτο για την «καψούρα» του Μάρκο Σίλβα (με δανεισμό). Από εκεί που το βράδυ της Κυριακής (30/8) οι «ερυθρόλευκοι» διέρρευσαν ότι δεν ασχολούνται με τον Πορτογάλο εξτρέμ, τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και θα μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο! Ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει πει κουβέντα για τον Ερνάνι.

Οι ανακοινώσεις και για τους δύο παίκτες ήρθαν λίγο αργότερα. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» στο τέλος με δύο προσθήκες στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΟΘΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΑΝΙ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ