ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αποκαλυπτήρια" Καμπιάσο!

"Αποκαλυπτήρια" Καμπιάσο!
INTIME SPORTS

Πρώτη εμφάνιση του Εστεμπάν Καμπιάσο με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο προβληματισμός του Μάρκο Σίλβα με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Η ώρα του Εστεμπάν Καμπιάσο φαίνεται πώς έφτασε. Ο Αργεντινός αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τον Λεβαδειακό ( LIVE από το Sport24.gr ), αφού οι περισσότερες δοκιμές του Σίλβαστο Ρέντη δείχνουν ότι δεν θα αποχωριστεί τελικά το αγαπημένο του 4-2-3-1. Με Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο δηλαδή μπροστά από τα στόπερ θα κατέβει ο Ολυμπιακός στα χαφ.

Απλώς υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικόμε το κατά πόσο είναι έτοιμος ο Αργεντινός. Κατά πόσο είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Ο Σίλβα τον βλέπει στις προπονήσεις να είναι μια χαρά. Ηγενικότερη αίσθηση που επικρατεί πάντωςείναι ότι αν τονξεκινήσει τελικά, θα κοιτάξει να τον βγάλει γύρω στο 60’ περισσότερο για να τον προφυλάξει. Και ποιον θα βάλει στη θέση του; Λογικά τον Τσόρι.Άλλωστε, στις δοκιμές στην προπόνηση της Παρασκευής (28/8) έβαλε τριάδα κάποια στιγμή τους Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη (ως «οκτάρι») και τον Ντομίνγκες, αφού πρώτα είχε τον Λούκα με τον Καμπιάσο παρεούλα στην "κουλούρα".

Ο Μάρκο Σίλβα έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Σαλίνο θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μαζουακού και ο Χάρα τον Φινμπόγκασον που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στους Βοιωτούς με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Χάρα.

Συνολικά θα μπουν 19 παίκτες στο πούλμαν για το ΟΑΚΑ. Πέρα από τους έντεκα που γράφουμε παραπάνω, θα είναι στο Μαρούσι καιοι Μποτία, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Φουστέρ, Καπίνο, Πουλίδο, Σεμπά και Βούρος. Ένας εξ αυτών θα "κοπεί" την τελευταία στιγμή.

Για τον Μάρκο Σίλβα πάντως δύο είναι τα μεγάλα ερωτηματικά. Πρώτον η δυναμικότητα του Λεβαδειακού. Δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σόι ομάδα είναι οι Βοιωτοί. Κάθισε και είδε το ματς του Περιστερίου και τη νίκη του Ατρομήτου με 1-0 επί της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Όμως, πιστεύει ότι με κάποιες μεταγραφές που έκανε ο Λεβαδειακός μέσα στην εβδομάδα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ λίγο πιο διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα στο Περιστέρι. Περιμένει βεβαίως έναν Λεβαδειακό «ταμπούρι» στην άμυνα. Έναν Λεβαδειακό που θα επιδιώξει να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό μόνο με κόντρες. Όμως, δεν τον διαφώτισε και πολύ το ματς της περασμένης εβδομάδας στα δυτικά προάστια.

Το δεύτερο που τον απασχολεί και είναι πολύ σοβαρό, έχει να κάνει με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτούσε και την Παρασκευή (28/8) τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το αν έχουν νέα από το… ΟΑΚΑ. Αν είναι δηλαδή σε καλή κατάσταση. Αν είναι σε γενικές γραμμές σε κατάσταση που να μην εγκυμονεί κινδύνους για τυχόν τραυματισμούς. Άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Μανιάτη, Ντουρμάζ και Μάνταλου στη ρεβάνς με την ΑΕΚ τον περασμένο Μάρτιο. Ε, δεν θέλουν τώρα να ξανατρέχουν στο ιατρικό τιμ σχεδόν 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα του Champons League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ