ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Απογοήτευσε στη Γαλατασαράι ο Αμραμπάτ"

"Απογοήτευσε στη Γαλατασαράι ο Αμραμπάτ"

Mε αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Μαροκινό εξτρέμ, Νορντίν Αμραμπάτ ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σερντάρ Καμάτς σκιαγραφεί το προφίλ του στο Sport24.gr.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι διεθνής με το Μαρόκο (κάτοχος Ολλανδικού διαβατηρίου), 27 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος κυνηγός με ευχέρεια να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια.

Τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μάλαγα, με την οποία είχε 15 συμμετοχές στην Primera Division με 2 γκολ και 5 ασίστ και άλλες 5 συμμετοχές στο Champions League με απολογισμό 1 ασίστ.

Πέρασε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Χούιζεν (2003-06) πριν φύγει σαν ελεύθερος για την Αλμίρε Σίτι.

Η Φένλο (33 συμ., 10 γκολ, 7 ασίστ) τον αγόρασε το 2007 αντί 100 χιλιάδων ευρώ και μόλις έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στην Αϊντχόφεν (2008-11, 75 συμ., 9 γκολ, 9 ασίστ) έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ!

"Απογοήτευσε στη Γαλατασαράι ο Αμραμπάτ"

Τον Γενάρη του 2011 η Κάισερισπορ (40 συμ., 6 γκολ, 14 ασίστ) πλήρωσε 1,1 εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2012 τον έδωσε στην Γαλατάσαραϊ (51 συμ., 3 γκολ, 7 ασίστ) έναντι... 8,6 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο ρεπόρτερ από την γειτονική χώρα, Σερντάρ Καμάτς, υποστήριξε μιλώντας στο Sport24.gr πως ο Νορντίν Αμραμπάτ με εξαίρεση κάποιες σποραδικές εμφανίσεις στο Champions League δεν κατάφερε να δικαιολογήσει με την αγωνιστική του συμπεριφορά το ποσό που δαπάνησε το πριν από περίπου δύο χρόνια η Γαλατασαράι για την απόκτηση του.

"Στον Αμραμπάτ ασκήθηκε έντονη κριτική αρχικά λόγω της ακριβής μεταγραφής του, καθώς κόστισε στη Γαλατασαράι περισσότερα από 8.000.000 ευρώ και οι εμφανίσεις του σε γενικές γραμμές ήταν μία τεράστια απογοήτευση.

Ήταν κακός με την μπάλα στα πόδια, όπως επίσης και εγκεφαλικά στις εμπνεύσεις του. Οι αντίπαλες ομάδες έπαιζαν πάντα κλειστά και βρίσκονταν πίσω του", τονίζει ο ρεπόρτερ της Γαλατασαράι προσθέτοντας:

"Απογοήτευσε στη Γαλατασαράι ο Αμραμπάτ"

"Από την άλλη πλευρά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πιο αποτελεσματικός βρίσκοντας περισσότερους κενούς χώρους και διαδρόμους.

Επίσης είναι ενδιαφέρον πως οι εμφανίσεις του στη Μάλαγα ήταν πολύ καλύτερες από ότι περίμενε κανείς. Ο Αμραμπάτ δεν είναι κακός παίκτς. Το σημείο-κλειδί είναι να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής σύμφωνα με το ταλέντο και τις δυνατότητες του.

Είναι ταχύς, ντριμπλάρει καλά, παίζει ευθεία προς την αντίπαλη εστία αλλά υστερεί από τακτικής άποψης.

"Απογοήτευσε στη Γαλατασαράι ο Αμραμπάτ"

Το παιχνίδι όπου τον θυμάμαι να ξεχωρίζει ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ της προηγούμενης σεζόν στο 'Ολντ Τράφορντ' για την πρώτη αγωνιστική όπου η Γαλατασαράι έχασε από ατυχία. Εκεί ήταν πολύ αποτελεσματικός ο Αμραμπάτ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ