ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποφασίζει ο Καραμάνος

Αποφασίζει ο Καραμάνος
Καραμάνος INTIME SPORTS

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο επόμενος σταθμός του Τάσου Καραμάνου. Επιθυμία το εξωτερικό, ρεαλιστικός στόχος το... εσωτερικό.

Ο Τάσος Καραμάνος επέστρεψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, όμως και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρεθεί μακριά από τον Πειραιά. Κι αυτό γιατί ο Μάρκο Σίλβα δεν είδε αυτά που ήθελε στην προετοιμασία (η αλήθεια είναι πως δεν του έδωσε και αρκετές ευκαιρίες), οπότε ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Προτεραιότητα του Καραμάνου είναι το εξωτερικό και δεν το έχει κρύψει. Όσο περνούν οι μέρες ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες, όμως η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρει κάποιον ανταγωνιστικό σύλλογο.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα από την άλλη κάνει σέντρα το ερχόμενο Σάββατο και όπως όλα δείχνουν το μέλλον του Έλληνα άσου είναι πιθανόν να έχει κριθεί μέχρι τότε. Πλατανιάς (περισσότερο) και Πανιώνιος (λιγότερο) μοιάζουν τα φαβορί από την Superleague με τον παίκτη να μετρά όλα τα δεδομένα.

Πρώτον ο χρόνος συμμετοχής και δεύτερον έναν προπονητή να τον πιστεύει. Και οι δυο ομάδες που αναφέραμε ψάχνουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του (φορ και ακραίος στην τριάδα), ενώ Ουζουνίδης, Παράσχος τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ