ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από βδομάδα ο Πάρντο

Από βδομάδα ο Πάρντο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάρντο την Τετάρτη (7/10), αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία και θα είναι έτοιμος με ΑΕΚ (17/10). "Μέσα" ο Ντα Κόστα.

Επέστρεψαν στο Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό οι "ερυθρόλευκοι", με τον Φελίπε Πάρντο να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ήπιες ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο πόδι παραμονή της Τούμπας και είναι σίγουροι στο ιατρικό τιμ ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ το παραπάνω Σάββατο (17/10).

Ευχάριστα νέα έρχονται και από τον στρατόπεδο του Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός προπονήθηκε κανονικά και θα δουλέψει μέσα στη διακοπή, ώστε να βρεθεί στο 100% με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ιντέγε από την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν του στέρησε τη συμμετοχή στην Τούμπα, φαίνεται πώς ξεπεράστηκε οριστικά. Ο Νιγηριανός έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα.

Λείπει αρκετός κόσμος από το Ρέντη λόγω των Εθνικών ομάδων, αλλά ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε με όσους έχουν μείνει πίσω να δουλέψει πάνω στην κατοχή και την σωστή κυκλοφορία. Μάλιστα, έκανε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την Πέμπτη (8/10) έχει διπλή προπόνηση, μία στις 10.00 και μία στις 17.00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ