ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από βδομάδα για Οφόε και όχι μόνο στον Ολυμπιακό

Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε είναι η "καψούρα" του Χάσι και οι "ερυθρόλευκοι" εδώ και καιρό είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λέγκια Βαρσοβίας. Τις επόμενες μέρες εξελίξεις για τον Οφόε, αλλά και για τις άλλες περιπτώσεις.

Σε τρεις μέρες ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και όπως αναμενόταν δεν είχαμε αφίξεις στην Αυστρία νέων ποδοσφαιριστών. Η περίπτωση του Εμποκανί δεν "κάθισε" για τον Ολυμπιακό λόγω των γνωστών ιατρικών προβλημάτων που προέκυψαν και πλέον τα μεταγραφικά ζητήματα αναμένεται να τρέξουν από βδομάδα.

Ένα από τα ζητήματα που "τρέχει" εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Οφόε. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λέγκια Βαρσοβίας και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Ο 28χρονος Βέλγος χαφ μαζί με τον Ντεφούρ ήταν στις πρώτες δύο θέσεις της λίστας για τη θέση "8" που αναζητάει ο Μπέσνικ Χάσι.

Την ίδια στιγμή στην Ισπανία εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκέφτεται να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι.

Όσο για τον Καρσελά; Τα 2,5 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του στην Γρανάδα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο, αν θελήσει ο Ολυμπιακός να τον πάρει. Εμπόδιο θα αποτελέσει η επιθυμία του Μαροκινού εξτρέμ, ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο γιατί φτάνουν στα αυτιά του διάφορες "σειρήνες" από Γαλλία και Ισπανία.

Όπως και να 'χει, περισσότερα νέα στο μεταγραφικό μέτωπο αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει την Δευτέρα (26/6) το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Λουντογκόρετς, ενώ την Τρίτη (27/6) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Photo credits: (AP Photo/Tim Ireland)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γεύμα παρουσία Ρέτσου για τους Πειραιώτες
Χάσι: "Ονειρεύομαι να ζήσω το Champions League με τον Ολυμπιακό"
Πάει Νότιγχαμ για προετοιμασία ο Βέλλιος
Καραπαπάς: "Δεν βάλαμε έξτρα όρους, ο Εμποκανί κόπηκε στα ιατρικά"
Τετράδα απαιτήσεων και εντυπώσεων
Τα δεδομένα για Αντερλάν και Καρσελά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ