ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από βδομάδα εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Από βδομάδα εξελίξεις στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η υπόθεση του Αντρέ Μαρτίνς και το θέμα του Φουστέρ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο δεκαήμερο. Στο ακουστικό του περιμένει ο Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα.

Απόψε (28/5, 21.45) όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τελικό τουChampions Leagueστο “Σαν Σίρο” και εκεί θα βρίσκονται, όπως κάθε χρόνο, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βρέντζος. Αφού περάσει και η αυριανή μέρα (29/5) θα μπουν στην τελική ευθεία ορισμένα θέματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης.

Πρώτος και καλύτερο του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός χαφ ακόμα δεν έχει κάποια ενημέρωση για το μέλλον του και περιμένει τα μαντάτα από τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να δει και εκείνος με τη σειρά του πώς θα πορευτεί τη νέα σεζόν. Εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα ξεκαθαρίσει οριστικά η ιστορία με τον Φουστέρ, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση των “ερυθρολεύκων”, ο Πορτογάλος χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Αντρέ Μαρτίνς που μένει ελεύθερος είναι καθαρά στο χέρι του Ολυμπιακού να τον φέρει ακόμα και... αύριο.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τουςτόνιζαν ότι δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική που θέλουν τον Μαρτίνς να βρίσκεται μία ανάσα από τους πρωταθλητές. Στην Πορτογαλία όμως επιμένουν ότι ο παίκτης θα φορέσει στο τέλος τα ερυθρόλευκα. Όπως και να 'χει, πρόκειται για μία ιστορία που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα...

Σχετικά με τον Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα, ο Αργεντινός αριστερός μπακ περιμένει στο ακουστικό του. Και σε αυτή την περίπτωση, αν ο Ολυμπιακός τον είχε ψηλά στη λίστα του, θα τον είχε ανακοινώσει ήδη. Είναι προφανές όμως ότι έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο Μάρκο Σίλβα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, η καψούρα του Σίλβα δεν είναι άλλη από τον Κάρλος Εντουάρντο της Αλ Χιλάλ. Από την Σαουδική Αραβία βγαίνει ένα κλίμα ότι είναι διατεθειμένοι πλέον να τον πουλήσουν, όμως, μέχρι τα τέλη Ιουνίου πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι εξαιτίας του 50% που δικαιούται η πρώην ομάδα του Βραζιλιάνου, Πόρτο στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Πάντως, από εκεί που έμοιαζε σχεδόν απίθανο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή, στο Ριάντ σαν να ανοίγουν κάπωςτις πόρτες για την πραγματοποίησή της. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οικονομικά. Διάφοροι μάνατζερ που κινούνται στην Αραβία υποστηρίζουν ότι η Αλ Χιλάλ δεν το συζητάει κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι και λίγοι όμως αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί και με κάτω από 7εκ. να γίνει το “deal”.Σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο τον Κάρλος Εντουάρντο, που επιθυμείνα γυρίσει στην Ευρώπη και να ξανασυνεργαστεί με τον Σίλβα.

From legend to legend: Το ξεχωριστό ερυθρόλευκο σχέδιο από τα footshirts

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζόρτζεβιτς, ο Κόκκαλης και ο... Μαραντόνα

Από νωρίς στα βάσανα ο Ντομίνγκες

Επιβεβαιώνουν οι Αργεντίνοι για Καμπιάσο και Ιντεπεντιέντε

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ