ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Φορτούνη ξεκινά ο Μπέντο

Από τον Φορτούνη ξεκινά ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Κώστας Φορτούνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Πορτογάλος χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα. Τρεις αλλαγές σε σχέση με τον Πανιώνιο

Ο Πάουλο Μπέντο ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το πώς σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αστάνα. Φαίνεται όμως ότι είναι “μετρημένα κουκιά” η ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που είχε επιλέξει το περασμένο Σάββατο (15/10) στη Ν. Σμύρνη.

Πρώτα απ' όλα η ενδεκάδα θα ξεκινήσει από τον Φορτούνη. Είναι... αδιαπραγμάτευτη η παρουσία του Κώστα στο αρχικό σχήμα. Ο 24χρονος χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Καζακστάν. Με λίγα λόγια ο Φορτούνης θα πάρει τη θέση του Μάρκο Μάριν.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστεί το ροτέισον στον “άσο”. Ο Καπίνο θα κάτσει στον πάγκο και ο Λεάλι θα υπερασπιστεί για τρίτο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι την εστία των “ερυθρολεύκων”. Τουλάχιστον αυτό διέρρεε μέχρι και χθες το βράδυ. Δεν υπήρχε κάποια διαφορετική ένδειξη από πλευράς Μπέντο ότι σκοπεύει να σταματήσει αυτό το περίεργο ροτέισον.

Τέλος, πολλά θα κριθούν από το πώς θα εμφανιστεί ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στις τελευταίες δύο προπονήσεις. Ο Ισπανός πονάει. Από την άλλη ο Μπέντο δείχνει ότι τον θέλει οπωσδήποτε με την Αστάνα, παρά το γεγονός ότι εμπεριέχει και μία δόση ρίσκου το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του. Βλέπετε, μπορεί να προκύψει πρόβλημα ενόψει ΠΑΟΚ. Εκεί όπου η εναλλακτική επιλογή που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ρέτσος ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του με τον Πανιώνιο.

Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται λίγο – πολύ κλειδωμένες. Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Αντρέ Μαρτίνς, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Στο μεταξύ, η εικόνα που έχει ο Μπέντο για την Αστάνα είναι ότι εκτιμάει πώς θα κατέβει στο Φάληρο με λίμπερο! Δηλαδή με πεντάδα στην άμυνα, όπως είχε κατέβει και στο προηγούμενο παιχνίδι της στο 0-0 με την Γιουνγκ Μπόις στο Καζακστάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ