ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τα 16 στα… 6 εκατομμύρια για Πουλίδο

Από τα 16 στα… 6 εκατομμύρια για Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύγχυση επικρατεί με το ποσό που ετοιμάζεται να προσφέρει η Τσίβας στον Ολυμπιακό για τον Άλαν Πουλίδο. Τι σημαίνουν τα 16εκ. ευρώ και πώς μοιράζονται στους «ερυθρόλευκους», στην Τίγκρες και στον παίκτη.

Χαμός επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου (27/8) με αφορμή ένα δημοσίευμα στο Μεξικό ότι ο Άλαν Πουλίδο κλείνει στην Τσίβας με… 16 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ένα ποσό πέρα από κάθε φαντασία. Για ένα ποσό που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα το φαντάζονταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτά τα 16 εκατομμύρια ευρώ περιλαμβάνουν τα χρήματα που θα πάνε στα ταμεία του Ολυμπιακού, στα ταμεία της πρώην ομάδας του Τίγκρες και στην τσέπη του Πουλίδο.

Στον Ολυμπιακό – όπως υποστηρίζουν στο Μεξικό – θα καταλήξει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ και περίπου τα ίδια χρήματα (κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ) αναμένεται να πάρει και η… Τίγκρες, έτσι ώστε να κάνει πίσω η πρώην ομάδα του Άλαν στην προσφυγή που είχε κάνει στηνFIFA.

Προφανώς το 16άρι που έγραφαν οι Μεξικανοί, συμπληρώνεται με τα λεφτά που θα πάρει συνολικά και ο ποδοσφαιριστής στο συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει με την Τσίβας.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Μεξικανός επιθετικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ευρώπη. Από το περιβάλλον του μάλιστα διέρρεε ότι εξετάζει προτάσεις από την Ισπανία.

Όπως και να ‘χει, πολύ μπέρδεμα είχε προκύψει μέχρι να πιάσει λιμάνι και προκύπτει νέο μπέρδεμα (τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο) τη στιγμή της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ