ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από Πέμπτη "γκαζώνουν"μεταγραφικάστον Πειραιά

Από Πέμπτη "γκαζώνουν"μεταγραφικάστον Πειραιά

Μπαεμπέκ, Ντζούτζακ, Ντουάιερ και Γκονζάλες οι τέσσερις παίκτες που φαίνεται να είναι ένα “κλικ” πιο μπροστά από τους υπόλοιπους για τον Ολυμπιακό

Όλο το βάρος στον Ολυμπιακό έχει πέσει πάνω στην Χάποελ. Το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ισραήλ και δεν χωράει καμία αμφιβολία για το ποια είναι η προτεραιότητα των Πειραιωτών τη δεδομένη στιγμή. Να πάνε στην Μπερ Σέβα και να γυρίσουν στην Ελλάδα με το εισιτήριο πρόκρισης στις βαλίτσες τους.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στο λιμάνι δεν κάνουν ήδη τις κινήσεις τους. Στόπερ, εξτρέμ και επιθετικός είναι οι τρεις θέσεις για τις οποίες ο Ολυμπιακός “καίγεται” πλέον να καλύψει.

Τα ονόματα είναι πολλά. Και τα ονόματα έρχονται κυρίως από ρεπορτάζ του εξωτερικού, μιας και στο λιμάνι ξέρουν να κρατούν καλά κρυμμένους τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Άγγλος επιθετικός Ντομ Ντουάιερ της Σπόρτινγκ Κάνσας είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά εδώ υπάρχουν ένα σωρό “αγκάθια”. Δεν είναι μόνο να καμφθούν οι όποιες απαιτήσεις των Αμερικανών. Ο Ντουάιερ επιθυμεί να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα έτσι ώστε να παίξει στην Εθνική των ΗΠΑ. Για να συμβεί λοιπόν αυτό, θα πρέπει να κάτσει άλλον έναν χρόνο στοMLS.Από την άλλη πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντουάιερ περιμένει κιόλας να δει αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στοChampions Leagueή στοEuropa League.

Ο Μπαεμπέκ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τους παίκτες που φέρεται να απασχολούν τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό. Αγωνίζεται και στα φτερά, και στην κορυφή της επίθεσης. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον δίνει δανεικό, ενώ και εκείνος δεν το κρύβει ότι θα ήθελε να πάει σε μία ομάδα αν του εγγυηθεί κατά κάποιο τρόπο ότι θα παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Για τον Ντζούτζακ της Μπούρσασπορ, οι πληροφορίες έρχονται δια στόματος του προέδρου της τουρκικής ομάδας, Αλί Αϊ. Ο Τούρκος παράγοντας παραδέχεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και με έναν σύλλογο από την Αραβία. Ο Μαγυάρος εξτρέμ βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική των “ερυθρολεύκων”, ενώ κάποιοι στην γειτονική χώρα το έχουν προχωρήσει πολύ, τονίζοντας ότι τα έχει βρει κιόλας σε όλα με τον Ολυμπιακό και απομένει να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Μπούρσασπορ. Ακόμα και ο δανεισμός παίζει σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος, ο Γκονζάλες της Παλέρμο έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά στο λιμάνι. Πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο και για επίσημη κρούση γύρω στα 2,5εκ. ευρώ στην ομάδα της Σικελίας για τον Κοσταρικανό στόπερ. Επίσης, στην Ιταλία γράφουν ότι η ρήτρα του φτάνει στα 4,5εκ. Όπως και να 'χει, είναι μία περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη από τους πρωταθλητές.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό, οι οποίες πολύ απλά δεν έχουν διαρρεύσει προς τον Τύπο.

Όπως και να 'χει πάντως, το μυαλό όλων στο λιμάνι είναι στο ταξίδι στο Ισραήλ και στο πώς θα βγουν αλώβητοι από την περιπέτεια του 0-0 στο Καραϊσκάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ