ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από καμία έως τρεις μεταγραφές στον Ολυμπιακό!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χάσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάσι είπε ότι ο φάκελος “μεταγραφές” έχει κλείσει για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για τις προσθήκες που πιθανότατα θα γίνουν.

Ο Μπέσνικ Χάσι ρωτήθηκε στην Κροατία, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ριέκα, αν θα περιμένει κάποιο... δωράκι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τελευταίο επταήμερο της μεταγραφικής περιόδου.

Η απάντηση που έδωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού ήταν ότι “ο φάκελος μεταγραφές έχει κλείσει, έχουμε μία καλή ομάδα και ελπίζουμε να μείνει όπως είναι”. Βεβαίως, παραδέχτηκε - "φωτογραφίζοντας" τον Ρέτσο – ότι “είναι πιθανό να χάσουμε κάποιον παίκτη, γιατί αν έρθει ένα κλαμπ με πολλά λεφτά δεν θα θυμώσουμε. Ξέρουμε ότι ο πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει”.

Ο Χάσι μίλησε με λογική. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ 32 ποδοσφαιριστών και σε όλες τις θέσεις είναι καλυμμένος σε πρόσωπα και επιλογές. Το θέμα όμως είναι αν τον καλύπτουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ας πιάσουμε την ιστορία από τα όσα είπε για πιθανή αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για βασικό, εννοώντας τον Παναγιώτη Ρέτσο. Είναι αυτονόητο ότι αν η Λεβερκούζεν παίξει τα... ρέστα της και έρθει με μία πρόταση κοντά στα 20 εκ. ευρώ, τότε ο νεαρός αμυντικός θα πωληθεί. Αυτομάτως ο Ολυμπιακός θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Σε διαφορετική περίπτωση, οι στόπερ θα μείνουν ως έχουν.

Επίσης, οι πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ που κινούνται στο εξωτερικό και προτείνουν παίκτες στον Ολυμπιακό, αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνουν κάποιες κλεφτές ματιές σε εξτρέμ χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάποιο συγκεκριμένο όνομα.

Τέλος, παραμένει πάντα ανοικτό το θέμα του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Και χθες (23/8) οι Σέρβοι υποστήριζαν ότι ο 23χρονος επιθετικός της Παρτιζάν θα έρθει στη χώρα μας την Δευτέρα (27/8), αφού παίξει πρώτα με την Βιντεότον (24/8) και με τον Ερυθρό Αστέρα (26/8).

Εν κατακλείδι, οι Πειραιώτες μπορεί να πάνε από καμία (σ.σ. αν στραβώσει κάτι με τον Τζούρτζεβιτς στις λεπτομέρειες) εώς τρεις μεταγραφές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ