ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέκτησε τον Ζντιέλαρ ο Ολυμπιακός

Απέκτησε τον Ζντιέλαρ ο Ολυμπιακός

Νέα μεταγραφή με φόντο το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς απέκτησε τον 18χρονο μέσο, Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος είναι διεθνής με τους Νέους της Σερβίας. Δείτε VIDEO!

Συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα ο Ολυμπιακός, που μετά τον 18χρονο Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό Μάρκο Γιάνκοβιτς, προχώρησε στην απόκτηση και του, επίσης 18χρονου, κεντρικού μέσου Σάσα Ζντιέλαρ.

Παίκτης που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα της Σερβίας σε αυτή την ηλικία και βασικό στέλεχος στην Εθνική Νέων της χώρας. Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, ο Ζντιέλαρ βρέθηκε στην Ελλάδα την Κυριακή (8/9) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί στο Champions League, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την ενίσχυση τους ενόψει της διοργάνωσης.

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως με την απόκτηση του κεντρικού μέσου της OFK Μπέογκραντ (η τωρινή του αξία στο μεταγραφικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ), στο Λιμάνι ευελπιστούν πως βρήκαν έναν παίκτη που στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ικανός να κάνει το μεγάλο άλμα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ