ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση Καραπαπά σε Παναθηναϊκό και Κωνσταντίνου

ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports)
ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες του Βασίλη Κωσταντίνου στην αίθουσα του δικαστηρίου για την υπόθεση Σισέ, αποκαλύπτοντας ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Στις κατηγορίες του Βασίλη Κωνσταντίνου στην αίθουσα του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση Σισέ απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Καραπαπάς υποστήριξε πως ο κ. Κωνσταντίνου γελοιοποιήθηκε στο δικαστήριο λέγοντας ψέματα και αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Η σχετική τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

"Ο κύριος Κωνσταντίνου αφου γελοιοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου λέγοντας ασύλληπτα ψέματα μεταξύ άλλων και για εμένα (κατέθεσε ότι δήθεν συμμετείχα σε σύσκεψη ασφαλείας για αγώνα του 2011 ενώ εγώ ανήκω στο δυναμικό της ΠΑΕ απο το Φεβρουάριο του 2012) αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και στην συνέχεια λέγοντας (μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναικός που είναι εθισμένη στη γελοιότητα) ότι τον προπηλάκισα δήθεν στα δικαστήρια!

Και μάλιστα φαντάζεται και σωματώδεις συνοδούς. Όπως είδαν όλοι στα δικαστήρια "σωματώδεις συνοδούς" και μάλιστα πάνω απο δέκα είχαν ο κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Σισέ και οι δικηγόροι τους!
Τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνοδευόμασταν απο τα... κινητά μας τηλέφωνα!

Φυσικά θα ακολουθήσω τη νομική οδό και για την ψευδορκία του και για τα ψεύδη του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ