ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άπαντες παρόντες

Άπαντες παρόντες
Σιόβας INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά ο Σιόβας, αλλά και οι Αμπιντάλ, Ιμπραΐμ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τη Γιουβέντους και μάλιστα ο Μίτσελ είχε στη διάθεση του και τους Σιόβα, Ιμπραΐμ

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" , ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ.

Στο πρόγραμμα εκγύμνασης, είχαμε δύο ευχάριστες εξελίξεις. Οι Δημήτρης Σιόβας και Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ προπονήθηκαν κανονικά (ο πρώτος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα), με την ομάδα να συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τα δύσκολα ματς που έχει μπροστά της.

Ο Μίτσελ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σιόβα ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους. Ο Έλληνας στόπερ είναι πολύτιμος για την ομάδα, αλλά κανείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν θέλει να βιαστεί ξανά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το πιθανότερο είναι πως ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή του επερχόμενου ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλείσουμε και την έκπληξη, με την παρουσία του στην αποστολή της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους.

Όσο για τον Ιμπραΐμ, προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά ύστερα από περισσότερους από έξι μήνες. Ο Νορβηγός μέσος είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα ως παίκτης του Εργοτέλη . Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του μέσω Twitter και μπορεί να αγωνιστεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τακτική, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Μίτσελ έπαιξαν διπλό. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα της Τρίτης (21/10) για τον Ολυμπιακό έχει ως εξής:

Τρίτη 21/10/2014

17:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

18:45 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοιχτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ