ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κανονικά αναμένεται να παίξουν κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν οι Μιράντα και Ποντένσε, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη δράση μετά από 3,5 μήνες ο Λεονάρντο Κούτρης.

Το τρίτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν στο Μπέρινγκενκ (18/7, 19.30). Τα “καναρίνια” τερμάτισαν στη 10η θέση στο βελγικό πρωτάθλημακαι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχουν αντιμετωπίσει οι “ερυθρόλευκοι” έως τώρα...

Το θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμη και ο Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι όμως που θα αποφασιστεί λίγο πριν από το ματς.

Κανονικά διαθέσιμος θα είναι και ο Ποντένσε, ο οποίος είχε προφυλαχθεί στο ματς με την Έουπεν, ενώ και στην προπόνηση της Δευτέρας (16/7) είχε κινηθεί χαλαρά.

Παρών φυσικά και ο Μιράντα, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας να δίνει ένα προβάδισμα σε Σισέ και Βούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας.

Κατά τ' άλλα, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφι που ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία. Πάντως, το φιλικό από το οποίο θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα δεν θα είναι αυτό με την Σιντ Τρούιντεν, αλλά τα δύο που ακολουθούν με Γκενκ (21/7) και Αϊντχόφεν (24/7).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ