ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαντάει ο Κρκιτς, φουλ για Αμραμπάτ

Απαντάει ο Κρκιτς, φουλ για Αμραμπάτ

Ο Κρκιτς απαντάει στην πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ έρχεται στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ για να κλείσει η μετεγγραφή του. Σειρά παίρνει ο Αμραμπάτ. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Ο Κώστας Φορτούνης ανήκει και με τη... βούλα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν μένει εκεί και συνεχίζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση για τη νέα σεζόν. Τα μέτωπα είναι πολλά και στο Λιμάνι θέλουν να τα κλείνουν ένα προς ένα.

Απαντάει ο Κρκιτς

Πρώτα απ' όλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν άμεσα την απάντηση του Μπόγιαν Κρκιτς, η οποία μπορεί να έρθει και την Τρίτη. Με την Μπαρτσελόνα έχει επέλθει συμφωνία και υπάρχει αισιοδοξία πως ο 24χρονος εξτρέμ θα πει το "ναι" και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ψάχνει ομάδα για να βάλει την καριέρα του εκ νέου στον σωστό δρόμο, η ποιότητά του είναι δεδομένη και εφόσον... αγκυροβολήσει στο Λιμάνι, τότε θα μιλάμε για ένα απόκτημα από το "πάνω ράφι" που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Έρχεται ο Ντουρμάζ

Εξάλλου, ο Τζίμι Ντουρμάζ έρχεται οριστικά στην Ελλάδα την Τρίτη, ούτως ώστε να προχωρήσει η περίπτωση του και να αποτελέσει και εκείνος μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Για τον διεθνή με την Σουηδία αριστεροπόδαρο εξτρέμ, έγραψαν και οι Σουηδοί ότι θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων", κάτι που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Ο παίκτης θα έρθει για να περάσει από εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, με την Γκεντσλέρ να εισπράττει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον πουλήσει στην ελληνική ομάδα.

Σειρά παίρνει ο Αμραμπάτ

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό βλέπουν εκ νέου "ζεστά" την περίπτωση του 27χρονου Μαροκινού, Νορντίν Αμραμπάτ, το όνομα του οποίου δεν ακούγεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι διεθνής με το Μαρόκο (κάτοχος Ολλανδικού διαβατηρίου), 27 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος κυνηγός με ευχέρεια να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια.

Τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μάλαγα, με την οποία είχε 15 συμμετοχές στην Primera Division με 2 γκολ και 5 ασίστ και άλλες 5 συμμετοχές στο Champions League με απολογισμό 1 ασίστ.

Πέρασε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Χούιζεν (2003-06) πριν φύγει σαν ελεύθερος για την Αλμίρε Σίτι.

Η Φένλο (33 συμ., 10 γκολ, 7 ασίστ) τον αγόρασε το 2007 αντί 100 χιλιάδων ευρώ και μόλις έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στην Αϊντχόφεν (2008-11, 75 συμ., 9 γκολ, 9 ασίστ) έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Τον Γενάρη του 2011 η Κάισερισπορ (40 συμ., 6 γκολ, 14 ασίστ) πλήρωσε 1,1 εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2012 τον έδωσε στην Γαλατάσαραϊ (51 συμ., 3 γκολ, 7 ασίστ) έναντι... 8,6 εκατομμυρίων ευρώ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ