ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαντά ο Καμπιάσο στον Μιλίτο

TURIN, ITALY - NOVEMBER 03:  Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - NOVEMBER 03: Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται στην οργανωτική επιτροπή του αποχαιρετιστήριου φιλικού του Ντιέγκο Μιλίτο η απάντηση του Εστέμπαν Καμπιάσο, για το εάν θα δώσει το παρών στο "Cilindro de Avellaneda" στις 11/11.

Ο Ντιέγκο Μιλίτο ήρθε στην Αθήνα - μετά την Ιταλία και την Ισπανία - και συναντήθηκε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Μάλιστα έβγαλαν και κοινή φωτογραφία έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στο περιθώριο της συνομιλίας τους, ο πρώτος κάλεσε τον δεύτερο να δώσει το "παρών", στο αποχαιρετιστήριο φιλικό του και "αντίο" από την ενεργό δράση, το "Cilindro de Avellaneda" στις 11/11,

Ο άσος του Ολυμπιακού ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη και δεσμεύθηκε να το κάνει σήμερα. Δεν είναι ότι έχει επίσημες υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Αν και η παρουσία του εξαρτάται από το εάν οι "ερυθρόλευκοι" θα του χορηγήσουν τη σχετική άδεια, και ο ίδιος ο Αργεντινός δεν ήθελε να απαντήσει πριν το ντέρμπι, γιατί ήθελε να δει πως θα πάει το ματς και το αποτέλεσμά του και μετά να αποφασίσει.

Μιλίτο και Καμπιάσο είναι πολύ στενοί φίλοι, από τότε που ήταν συμπαίκτες στην Ίντερ και στη "χώρα του τάνγκο" προβλέπουν ότι ο "Κούτσου" θα πει το ναι και θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να τιμήσει τον "Πρινσίπε", ειδικά μετά την άνετη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.

Προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι Ζοζέ Μουρίνιο, Πάμπλο Αϊμάρ, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Λεονάρντο Πόνσιο, Ουάλτερ Σαμουέλ, Ρομπέρτο Αγιάλα, Νικολάς Μουρδίσο και ο αδερφός του, Γκάμπι Μιλίτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ