ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανυπόμονος ο Μιλιβόγεβιτς

Ανυπόμονος ο Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς για την φιλική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να βρεθεί με τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο του "Μαρακανά" στο Βελιγράδι.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τον Ερυθρό Αστέρα και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το φιλικό της Κυριακής (8/5, 19:00) του δημιουργεί ξεχωριστά συναισθήματα.

​➤ From legend to legend: Το μπλουζάκι για τον Ολυμπιακό που κάνει θραύση!

​➤ Red Star Wars: Το σχέδιο για τα "ερυθρόλευκα αδέρφια" του Ερυθρού Αστέρα!

"Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συγκυρία για εμένα. Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα, όπως αγαπώ και τον Ολυμπιακό! Έχω τονίσει πολλές φορές πως το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματά μου και το γεγονός ότι θα παίξω με τον Ολυμπιακό στο "Μαρακανά" με κάνει διπλά χαρούμενο!

Δεν ξεχνώ όσα μου πρόσφερε ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ είναι ευγνώμων για όσα μου προσφέρει τώρα ο Ολυμπιακός.

Το να βρεθώ στη Σερβία, στο Βελιγράδι, έστω και για μία ημέρα, για αυτό το σπουδαίο ματς, με γεμίζει συναισθήματα. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο ομάδες, οι οποίες συνδέονται με δυνατή φιλία, είμαστε αδέρφια.

Ανυπομονώ να παίξω αυτό το φιλικό, μπροστά σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι!", τόνισε ο Σέρβος διεθνής μέσος για την επικείμενη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ