ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανυπόμονος για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς

Ανυπόμονος για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα στο "Μαρακανά" στις 10 Μαΐου και είναι ανυπόμονος για το "ερυθρόλευκο" ταξίδι στην πατρίδα του.

Ανυπόμονος για τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στις 10 Μαΐου στο "Μαρακανά" είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και περιμένει πως και πως το ταξίδι στην πατρίδα του. Ο Σέρβος κεντρικός μέσος, μίλησε σε Σέρβους δημοσιογράφους και τόνισε πως η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ανυπομονώ για το φιλικό ανάμεσα σε δύο αδερφικούς συλλόγους και για το γεγονός ότι θα παίξω ξανά με ερυθρόλευκα στο 'Μαρακανά'. Είμαι πολύ χαρούμενος που κανονίστηκε αυτό το παιχνίδι και για τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και για όλους τους Σέρβους που θα δουν ένα πολύ ποιοτικό ματς. Σύμφωνα με όσα ξέρω, ο Ολυμπιακός θα κατέβει με πολύ δυνατή ομάδα.

Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να χαιρετήσουν τους πρωταθλητές Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου με ρωτάνε για το κλίμα στο Βελιγράδι. Τους είπα να περιμένουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια τρομερή χορογραφία όπως μας έχουν συνηθίσει οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι κάτι μοναδικό".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ