ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων στου Ρέντη

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων στου Ρέντη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 30 οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο και εξέφρασαν τα παράπονα τους στους παίκτες της ομάδας, μετά την αποκαρδιωτική εικόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ανέλαβαν την ευθύνη οι ποδοσφαιριστές.

Απογοήτευση σκόρπισε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού η εικόνα που είχε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, στην ήττα με σκορ 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης, μια αντιπροσωπεία από 30 περίπου οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να εκδράσει τα παράπονα σχετικά με την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο παιχνίδι με τους "πράσινους".

Παρά την στεναχώρια και τις συνεχιζόμενες κακές παρουσίες της ομάδας, η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα, χωρίς να υπάρξει ένταση. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, να κάνουν τις νίκες που χρειάζονται για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου και να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Εμείς φταίμε και να είστε σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε. Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε και το Κύπελλο. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το νταμπλ, κάτι που όλοι το θέλουμε", είπαν οι παίκτες των Πειραιωτών στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στου Ρέντη.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ