ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αντίο" χωρίς απαντήσεις από Σίλβα

"Αντίο" χωρίς απαντήσεις από Σίλβα
Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχαριστώντας διοίκηση, παίκτες και οπαδούς των "ερυθρολεύκων".

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, από την προσωπική του σελίδα στο Facebook αποχαιρέτισε τους "ερυθρόλευκους", κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις ευχαριστίες του, στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Βρέντζο και Κούλη Δουρέκα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάρκο Σίλβα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

"Η ζωή ενός προπονητή δεν τρέχει πάντα όπως σχεδιάζουμε και πρακτικά, μετά από ένα χρόνο από την άφιξή μου, πρέπει να αφήσω το πόστο του προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν ένας αξέχαστος χρόνος, ο πρώτος μακριά από τη χώρα μου, γεμάτος από νέες εμπειρίες και με νίκες, σε ένα κλαμπ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Στο σημείο αυτής της αποχώρησης δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω το κλαμπ, έναν προς έναν και συγκεκριμένα του διοικούντες που με υποδέχθηκαν από την πρώτη στιγμή με τεράστια συμπάθεια και αφοσίωση, για την ευκαιρία που μου αντιστοίχισαν και για τον ρόλο που έπαιξαν σε αυτή τη σεζόν, η οποία εξελίχθηκε στην καλύτερη όλων των εποχών μιας ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Βρέντζο, και τον πάντα παρόντα, Κούλη Δουρέκα, με τον οποίον ηγήθηκα καθημερινώς της προσπάθειας να δώσουμε στον Ολυμπιακό τις καλύτερες συνθήκες, για να πετύχουμε τους στόχους που πετύχαμε.

Θα ήθελα, επίσης, να χαιρετίσω με μια μεγάλη αγκαλιά όλους τους παίκτες που συνυπήρξαν μαζί μου αυτό τον εκπληκτικό χρόνο, γιατί αυτοί είναι οι εργάτες των μοναδικών κατακτήσεων που ζήσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τα ρεκόρ και οι τίτλοι είναι το αποτέλεσμα της ποιότητάς τους, και του τρόπου που ερμήνευσαν κι εφάρμοσαν τη δική μας οπτική γωνία για το ποδόσφαιρο αυτής της ομάδας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που περιτριγυρίζουν αυτή τη μοναδική ομάδα στον κόσμο. Η αγάπη που πάντα έδειξαν για εμένα είναι μία από τις κύριες αιτίες που δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω αυτό το έτος της ζωής μου και η στήριξη που συνεχώς δίνουν στην ομάδα, αντιπροσωπεύει μια δύναμη που είναι δύσκολο να εξισωθεί.

Σας αποχαιρετώ όλους με ένα συναίσθημα ότι έχω εκπληρώσει την αποστολή μου και μια τεράστια υπερηφάνεια για όλα όσα πετύχαμε μαζί

Εις το επανιδείν,

Μάρκο Σίλβα"

> Η ετυμηγορία του ερυθρόλευκου κόσμου για Σίλβα

> Το μήνυμα του Ντομίνγκες

> Γιατί δεν διέρρευσε το παραμικρό στην υπόθεση Σίλβα!

> Είσαι προπονητάρα (Νο2)

> Το χρονικό της παραίτησης του Σίλβα

> Το "ευχαριστώ" του Φορτούνη στον Σίλβα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ